Bij op showbizzgebied? De 10 best gelezen verhalen van 2022 (Ali B, Peter R., Leontine, Og3ne, Wendy van Dijk…..)

0

Bent u helemaal op showizzgebied? Heeft u de 10 meest geklikte verhalen van 2022 op Hollywood Huizen gelezen!

1. Aangifte tegen Ali B.: Rapper ontkent grensoverschrijdend gedrag bij The Voice, maar ging wel vreemd met 19-jarig meisje (en gaf haar 500 euro om te zwijgen)


Een voormalig kandidaat van ‘The voice of Holland’ heeft aangifte gedaan tegen Ali B. Het 40-jarige jurylid van de bekendste talentenjacht van ons land zou volgens de aangifte zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel overschrijdend gedrag. Ali B ontkent het seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The voice of Holland. Recent zei een 19jarig meisje dat de getrouwde rapper en vader van drie kinderen met haar vreemdging en haar vervolgens 500 euro betaalde om te zwijgen.

2. TAHMINA, grote liefde PETER R. DE VRIES, onder vuur: ‘Vervelende ervaringen met haar in het verleden’


Tahmina Akefi (39), die ‘haar relatie met de doodgeschoten Peter R. de Vries (65) zes jaar geheim wist te houden, vertelde op tv alles over haar grote liefde en haar liefdesleven met de misdaadverslaggever.  Het inkijkje dat Tahmina gaf in het privéleven van de misdaadverslaggever lijkt ook niet in goede aarde te zijn gevallen bij Peters kinderen Royce en Kelly. zij zwijgen als het graf over het egodocument van Tahmina.

3. Ex-vrouw PETER R. DE VRIES slaat terug naar zijn ‘verloofde’ Tahmina

(Beeld Tahmina: Alex P. Kok)

Er was maar een vrouw in het leven van Peter R. de Vries over wie hij bij leven in de openbaarheid sprak als zijn grote liefde: Jacqueline, de moeder van zijn kinderen Royce en Kelly. Aan de vooravond van de lancering van het nu al omstreden boek Mijn grote liefde, een leven met Peter R. de Vries van Tahmina Akefi over de zes jaar waarvan de Afghaanse zegt de vriendin van De Vries te zijn geweest kwam Jacqueline met haar eigen liefdeseerbetoon aan de misdaadverslaggever met wie zij 35 jaar gehuwd was en de man die tot de dag van zijn dood al zijn geheimen met haar deelde.

4. De ware reden van de breuk: ‘NICK breekt met SIMON omdat hij vrouwengek isNick & Simon hebben bevestigd dat ze uit elkaar gaan. En nu is er ook het nieuws van het waarom. Nick Schilder wil niet meer worden geassocieerd met Simon Keizer omdat hij al jarenlang vreemd gaat en dat nu allemaal dreigt uit te komen.

5. LISA van OG3NE vlucht weg bij vader Rick en 35 jaar jongere vriendin Janine en huurt appartement in Amsterdam

Lisa van Og3ne is weggevlucht uit het huis naast vader Rick in Waspik. Ze heeft inmiddels voor 2400 euro per maand een appartement in Amsterdam gehuurd. De drie zussen van Og3ne verbraken recent alle contact met vader Rick en zijn 35 jaar jongere vriendin Janine.

 

6. Ex van nieuwe liefde Leontine voelt zich bij vuilnisbak gezet door man John

De ex-vrouw van John Huiberts (52), de nieuwe liefde van Leontine Ruiters (54), laat voor het eerst van zich horen. Marieke voelt zich bij vuilnisbak gezet door John, de man die haar ook haar kinderen schonk.

7. Dit is TAHMINA AKEFI (39), de vrouw met wie PETER R. DE VRIES dit jaar zou trouwen (‘Hij legde mijn handen tegen zijn gezicht en zei: ‘Zou je met mij willen trouwen?’)

Dit is de Afghaanse Tahmina Akefi (39), de vrouw die op tv vertelde dat zij en Peter R.de Vries zouden gaan trouwen. In de documentaire Vertrouwelijk!, treedt zij uit de schaduw van de anonimiteit. Ze vertelt over hun liefde en over de huwelijksaanzoek van de op 15 juli na een moordaanslag negen dagen overleden misdaadverslaggever. “Ik ging na mijn werk naar hem toe. Hij ging niet naast me zitten, maar tegenover me op de grond. Niet op één been. Toen pakte hij mijn handen en hij keek me aan. Een heel mooie zachte blik in zijn ogen. Hij legde mijn handen tegen zijn gezicht en zei: ‘Zou je met mij willen trouwen?’ Ik heb hem eerst een beetje geplaagd. ‘Laat me denken’. Maar uiteindelijk zei ik ja.’’

8. VIDEO – Zie hoe Lil’ Kleine vriendin Jaimie bij de haren uit zijn auto sleept (in cel op verdenking van mishandeling)

Lil’ Kleine werd aangehouden door de Amsterdamse politie op verdenking van mishandeling. Op videobeelden is te zien zijn hoe Lil’ Kleine zijn verloofde aan haar haren uit de auto sleept.

 

9. BINNENKIJKEN bij MARIA, de dochter van Russisch president VLADIMIR POETIN, die haar giga (700m2) appartement in VOORSCHOTEN maar niet weet te verkopen

Maria Poetin probeert al drie jaar zonder resultaat met haar Nederlandse man Jorrit Faassen hun penthouse in Voorschoten voor 2.6 miljoen euro te verkopen. EVEN BINNENKIJKEN BIJ POETIN?

10. John de Mol zet ‘doorgesnoven Wendy van Dijk en haar man Erland uit zijn villa op Ibiza’

John de Mol heeft een doorgesnoven Wendy van Dijk en haar man Erland uit zijn villa op Ibiza gezet. De villa van de mediamagnaat op het eiland is nu verboden terrein voor Wendy en Erland. ‘