Ex van nieuwe liefde Leontine voelt zich bij vuilnisbak gezet door man John

0

De ex-vrouw van John Huiberts (52), de nieuwe liefde van Leontine Ruiters (54), laat voor het eerst van zich horen. Marieke voelt zich bij vuilnisbak gezet door John, de man die haar ook haar kinderen schonk.

Evert Santegoeds vertelt in zijn podcast Stikt Privé meer over de relatie tussen Leontine en haar nieuwe lover. “Leontine schreeuwt van de daken dat ze het geluk gevonden heeft bij haar Brabantse John”, vertelt Evert. De hoofdredacteur van de Privé kan zich daar “iets bij voorstellen, want het is een goede partij”. John staat als ondernemer en multimiljonair in de Quote 500, dus hij lijkt Leontine genoeg te kunnen bieden. “Maar je kunt je ook voorstellen dat John, die 51 is, een verleden heeft op liefdesgebied.”


De ex-vrouw van John en de moeder van diens kinderen heeft op social media hebben laten weten hoe zij zich voelt nu haar John voor Leontine gekozen heeft. In haar post vertelt ze dat ze langs een afvalcontainer liep en daaruit hing een bos uitgebloeide gladiolen. “Ik weet nooit precies hoe je je gevoelens moet omschrijven en ineens zie je dan hoe je je voelt”, schrijft.

Kortom: de ex voelt zich door haar John bij de vuilnisbak gezet….In 2018 kochten John en Marieke nog samen nog een prachtig grachtenpand in het centrum van Nijmegen, wat momenteel in de verkoop staat. Het gaat om een monumentale stadsvilla met een woonoppervlakte van 260 vierkante meter met in totaal acht kamers, waaronder 6 slaap- en twee badkamer, verdeelt over drie woonlagen plus een wijn- en chillkelder.


De vonk tussen John en Leontine is de voorbije zomer overgesprongen onthulde Leontine in een Instagram-gesprekje met vriendin Merel. “Wij zaten hier buiten, weet je nog? En toen waren er mannen bezig, met enorme herrie, aan de weg. Toen hebben wij het over een date gehad voor mij. Want zij heeft mij gekoppeld,’ aldus een blije Leontine. Merel, dan nog blijer: ‘Nu zitten we hier weer en zitten we vol vlinders!”