LISA van OG3NE vlucht weg bij vader Rick en 35 jaar jongere vriendin Janine en huurt appartement in Amsterdam

0

(Beeld: Og3ne)

Lisa van Og3ne is weggevlucht uit het huis naast vader Rick in Waspik. Ze heeft inmiddels voor 2400 euro per maand een appartement in Amsterdam gehuurd. De drie zussen van Og3ne verbraken recent alle contact met vader Rick en zijn 35 jaar jongere vriendin Janine.


“De OG3NE zusjes zijn onlangs niet alleen hun vader gaan ontvolgen, maar ook zijn 35 jaar jongere vriendin, Janine”, meldde juicekanaal Realityfbi eind juli op Instagram. Een maand eerder zette Lisa van Og3ne haar huis in Waspik, dat grenst aan het huis van haar vader, te koop. Ook dat lijkt alles te maken met de ruzie tussen de drie zussen en hun vader, die een jaar na de dood van zijn vrouw een relatie begon met een 20-jarige Janine, een fan van de meiden.

Het huis van Lisa grenst aan het huis van haar vader. Jarenlang hadden ze een doorgang zodat ze gemakkelijk van het ene huis naar het andere huis konden lopen, maar een tijdje geleden is deze doorgang ineens dichtgemaakt. In juli zette Lisa het huis zelfs te koop gezet en inmiddels heeft zij ook een koper gevonden en heeft Lisa zelf, voor 2400 euro per maand, een Amsterdams grachtenappartement gehuurd.


De OG3NE-zussen Shelley, Amy en Lisa hebben op dit moment ’geen goede relatie’ met hun vader Rick, met wie de zangeressen al jaren nauw samenwerken. De OG3NE-zussen en hun vader ’liggen niet op één lijn’ heeft het management van het drietal bevestigd naar aanleiding van berichtgeving door juicekanaal Life of Yvonne.

“Zoals je al aangaf in je berichten hebben we al veel moeten doorstaan als gezin. Daarnaast werken wij vanaf jonge leeftijd al heel nauw met onze vader, wat als familie natuurlijk niet altijd makkelijk is. Op dit moment liggen onze vader en wij niet op één lijn. We hebben wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe. Graag houden wij dit verder privé om hier een goede balans in te vinden.”

Vader Rick Vol zou een cryptische post op zijn Instagramaccount hebben gedeeld. In het bijschrift zou hebben gestaan: “Vaak hebben ze niet door hoeveel jij voor ze doet. En hoeveel liefde jij voor hun hebt. Ze gaan er maar vanuit dat het ’gewoon zo is’.” De post zou later weer verwijderd zijn.

Sinds 2018 staat de relatie tussen de zussen en hun vader al onder spanning. Een jaar nadat Ricks vrouw Isolde op 48-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker kreeg vader een relatie met de 20-jarige Janine Aarts, groot fan van het zangtrio. “Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine,” schreef de verliefde Rick bij een foto van hem en de 35 jaar jongere Janine bij een foto die enkel zichtbaar is voor zijn volgers.

Janine liet daarop weten: “Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben op iemands leven. Ik ben blij Rick, dat ik samen met jou mag genieten van deze prachtige zomervakantie.”De drie zussen waren niet echt blij met die relatie.