BINNENKIJKEN bij MARIA, de dochter van Russisch president VLADIMIR POETIN, die haar giga (700m2) appartement in VOORSCHOTEN maar niet weet te verkopen

0
Het Russische ministerie van Volksgezondheid heeft een vaccin tegen corona goedgekeurd. President Poetin zegt dat het middel werkt, veilig is en dat een van zijn dochters al is gevaccineerd zonder bijwerkingen. Of die dochter Maria Poetin is niet duidelijk. Zij probeert al drie jaar zonder resultaat met haar man Jorrit Faassen hun penthouse in Voorschoten voor 2.6 miljoen euro te verkopen. EVEN BINNENKIJKEN BIJ POETIN?

Het penthouse in de Voorschotense Krimwijk loopt over twee verdiepingen met een dakterras en vijf parkeerplaatsen en is gedeeltelijk gestript. Volgens zakenblad Quote ziet de slaapkamer eruit als een ‘Spartaanse hotelkamer’.


Volgens de verkopende makelaar is het een spectaculair penthouse van ca. 700 m2 inclusief dakterras van ca. 150 m2, aantrekkelijk gelegen in Park Allemansgeest grenzend aan de Vliet en op een steenworp afstand van recreatiegebied De Vlietlanden. In de ondergelegen privé-parkeergarage van dit exclusieve appartementencomplex zijn voor het penthouse maar liefst vijf parkeerplaatsen beschikbaar.

Het XXL penthouse is over de twee bovenste lagen van het gebouw gesitueerd, is deels intern afgebouwd en deels semi-casco. Het bewoonde deel lijkt niet meer dan een hoekje van het complex, drie kamers en een gang. Twee slaapkamers en een woon- en keukengedeelte.


In 2013 werd bekend dat Maria Poetin in Voorschoten woonde. Ze had samen met haar man een penthouse gekocht in, whats in a name, de Krimwijk. Het gerucht wilde dat de Russische president Vladimir Poetin regelmatig te gast was bij zijn dochter en in de lokale Albert Heijn zijn boodschappen hebben gedaan.

Na de ramp met vlucht MH17 in de zomer van 2014 hield de politie de wijk extra in de gaten omdat er aanwijzingen waren voor demonstraties in Voorschoten. De mogelijke betrokkenheid van de Russen bij het neerhalen van vlucht MH17 en de woonplaats van Maria leidde toen ook tot veel internationale aandacht voor Voorschoten

De Amerikaanse zenders CNN en ABC maakten reportages over het appartement aan de Vliet.

Maria, de dochter van de Russische president Poetin heeft naast haar penthouse nu ook haar luxe appartement in Voorschoten te koop gezet voor €649.000.