Aangifte tegen Ali B.: Rapper ontkent grensoverschrijdend gedrag bij The Voice, maar ging wel vreemd met 19-jarig meisje (en gaf haar 500 euro om te zwijgen)

0

(Beeld: Instagram Ali B.)

Een voormalig kandidaat van ‘The voice of Holland’ heeft aangifte gedaan tegen Ali B. Het 40-jarige jurylid van de bekendste talentenjacht van ons land zou volgens de aangifte zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel overschrijdend gedrag. Ali B ontkent het seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The voice of Holland. Recent zei een 19jarig meisje dat de getrouwde rapper en vader van drie kinderen met haar vreemdging en haar vervolgens 500 euro betaalde om te zwijgen.


Volgens zijn management heeft Ali nooit misbruik gemaakt van zijn positie en heeft zich nooit seksueel grensoverschrijdend gedragen.” Voice coach Ali B doet via een statement van zijn artiestenbureau SPEC. “Wij hebben kennisgenomen van het nieuws van The Voice”, valt op hun Instagrampagina te lezen. “Er is nog veel onduidelijk, maar 1 ding is wel duidelijk: Ali heeft nooit misbruik gemaakt van zijn positie en heeft zich nooit seksueel grensoverschrijdend gedragen. We wachten het onderzoek met vertrouwen af”, aldus SPEC.

Ook twee van de andere, huidige, coaches van The Voice, Waylon en Glennis Grace, hebben inmiddels gereageerd. “Waylon heeft hier niks mee te maken. Dit is ook bevestigd vanuit RTL. Uiteraard vindt ook Waylon dit een hele kwalijke zaak”, aldus de manager van Waylon aan Shownieuws. Ook nieuwe coach Glennis Grace reageert op het onderzoek. “Glennis is op de hoogte,” vertelt haar manager. “We weten wat in de media staat, maar meer ook niet. Glennis is net een nieuwe coach, dus weet net zoveel als iedereen. Meer kunnen en willen we er niet over zeggen.”


Al B mag dan ontkennen betrokken te zijn in de zaak van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice zijn reputatie als familieman lijkt desondanks aan gruzelementen te liggen. De als familieman bekendstaande Ali blijkt namelijk een vreemdganger. Een 19 jarig meisje zegt dat zij na drie minuten seks met Ali (40) 500 euro van hem kreeg om te zwijgen over zijn slippertje waarna Ali vervolgens telefonisch drugs bestelde en vertrok.

In Roddelpraat, het programma van Dennis Schouten en Jan Roos, zegt Dennis Schouten dat de rapper doet voorkomen dat hij de perfecte familieman is, maar hij in werkelijkheid “een absolute vreemdganger” is. Ali B en zijn vrouw Breghje hebben samen drie jongens: zoon Omar (geboren in 2011) en zoon Amin (geboren in 2009). In 2018 werd hun derde kind, zoon Nouri geboren. Schouten beweerde eerder dat Ali B zou zijn vreemdgegaan met Maan de Steenwinkel en verhaalt nu over zijn seksavontuurtje met een 19-jarig meisje.

“Ali B blijkt een absolute vreemdganger. Hij maakt het niet zo bont als Marco, want dit meisje was 19, maar goed: voor een man van 40-plus is dat toch wel bijzonder”, zegt Dennis in RoddelPraat. “Ik kreeg een bericht van een meisje dat zei: ‘Kan ik honderd procent zeker anoniem blijven?’ Ik zeg: ‘Dat kan.’ Ze zegt: ‘Ik heb vorig jaar s°ks gehad met Ali B. Ik heb er ook bewijs van. Als dit een scoop is dan kan ik details en bewijs sturen.’”

Het jonge meisje stuurde Schouten vervolgens een door vastgelegd chatgesprek met Ali B.  ‘Woon je alleen?’ Ali B is daar erg content mee en die zegt: ‘Ik heb straks in [plaatsnaam]een coronasneltest. Als je wil kan er ook eentje bij jou afnemen.   En toen is Ali afgereisd naar de woning van dit 19-jarige meisje. Ali is dus die perfecte man die al heel lang een relatie onderhoudt Brechje, zijn rechterhand met wie hij ook kinderen heeft. Toen heeft dat meisje mij een spraakbericht gestuurd.”

Dat spraakbericht wordt valt ook te beluisteren in de uitzending van RoddelPraat. Te horen valt dat de jonge vrouw o.a. details over Ali’s geslachtsdeel geeft en over zijn bedprestaties. “Het duurde echt maar twee of drie minuten. Hij bleef nog eventjes en toen zei hij: ‘Hier heb je 500 euro, koop wat leuks voor jezelf in deze coronatijd.’”Dennis Schouten noemt dat ‘zwijggeld’. Aan het eind van de date bestelt Ali telefonisch drus. Dat gesprek is door de vrouw ook vastgelegd. “Oké, zodra je ze hebt… Ja, 3M wil ik graag hebben man, heb je die?”, zegt hij in het audiofragment.

Dennis Schouten: “3M is drugs. Na de date is Ali direct drugs gaan halen. De scoop is niet alleen dat Ali vreemdgaat, hij daarna vrouwen betaalt, dat het dan slechts twee minuten duurt, maar ook nog dat Ali verslingerd is aan 3-MMC.” Schoutens collega Jan Roos: “Even een momentje: Ali, de sweetheart van heel Nederland, gaat vreemd, betaalt vrouwen en bestelt dan goedkope drugs. Ik vind het een heftige scoop.”

LEES OOK: Getrouwde ALI B. echte schuinsmarcheerder: met 2 vrouwen in Dubai, deelde bed met Hung uit Temptation Island (en zijn vrouw Breghje weet het allemaal)