De ware reden van de breuk: ‘NICK breekt met SIMON omdat hij vrouwengek is

0

(Beeld: SBS/William Rutten)

Nick & Simon hebben bevestigd dat ze uit elkaar gaan. En nu is er ook het nieuws van het waarom. Nick Schilder wil niet meer worden geassocieerd met Simon Keizer omdat hij al jarenlang vreemd gaat en dat nu allemaal dreigt uit te komen.


Weekblad Privé onthulde dat Nick & Simon uit elkaar gaan. En inmiddels is dat nieuws ook bevestigd. Dat nieuws van het weekblad kwam ze slecht uit, want ze wilden dat zelf 29 augustus vertellen bij Jinek. Maar of daar aan tafel ook aan de orde komt wat de reden van de breuk is valt te betwijfelen.

Zo stel Yvonne Coldeweijer dat de juice over Simon te maken heeft met de breuk. “Simon is al jaren een enorme cheater”, schrijft ze op haar juicekanaal. “De afgelopen tijd komt dit steeds meer ter sprake en nu gaat sinds een tijdje het gerucht dat Nick niet langer geassocieerd wil worden met het slechte imago van Simon.” Keizer (38) was afgelopen mei tien jaar getrouwd met Annemarie (37). Het liedje heette ‘Dit is pas het begin’ en is een ode aan de liefde van Simon voor zijn Annemarie.


In haar podcast De Juice Show zegt ze ook nog. “Simon en Jantje Smit waren tijdens de opnames van De Zomer Voorbij al continu samen pleite. Nick was braaf. Simon en Jan waren de hort op en kwamen dan urenlang niet terug. Die hadden dan twee meisjes gevonden.”

Volgens Yvonne Coldeweijer komt daarbij dat Simon last heeft van driftbuiten. “Simon is zó ontzettend actief in het vreemdgaan. Hij is zelfs dwingend. Hij heeft dus een kantoortje en daar heeft hij dus een mancave in gebouwd. Af en toe gaat hij daar dus heen. Je kunt je voorstellen dat als je cheat, je haast hebt. Dan gaat hij dus een chick bellen, hij doet dat altijd op Snapchat.”

“Sowieso ronselt hij die chicks, dan heeft hij het nummer en dan gaat hij bellen. Ik heb screenshots gezien, waarin hij twintig keer onder elkaar belt. Dan moet die meid nú opnemen en nú komen. Hij is heel dwingend daarin.”

De verhalen over Simon Keizer die zijn vrouw bedrog begonnen half juni rond te zingen toen Juice Channel naar buiten trad met een bron die een aantal jaar werkzaam is geweest bij De Vrienden Van Amstel Live’.  “Geloof ons als we zeggen dat de beste man er niet vies van is om buiten de deur het gezellig te hebben met andere dames.”

De bron vertelde aan Juice Channel dat Simon dames uitnodigt in het hotel waar de artiesten verblijven. Daar mogen ze lekker gratis drinken om uiteindelijk meegenomen te worden naar de hotelkamer van Simon, en dat is iedere avond een andere dame. De bron geeft ook aan dat het wel eens is voorgekomen dat Simon een dame mee nam en de volgende avond zijn hoogzwangere vrouw kwam kijken. Echt zo walgelijk, en total geen respect.”Daar bleef het niet bij. “Verder vertelt deze bron ook dat Simon flink wat seksueel getinte opmerkingen maakt tegenover productiedames. Er worden dan vooral opmerkingen over de borsten en billen van deze dames gemaakt. Alle dames worden daar gek van. Heel begrijpelijk!!”

Na publicatie van het bovenstaande kreeg Juice Channel nog veel meer tips over Simon. “Zoals we al dachten: de verhalen over Simon stromen binnen en veel van deze verhalen komen met elkaar overeen. Simon heeft namelijk bij het kantoor van Nick en hem een eigen ‘man cave’. Het is een minikantoortje op de bovenste verdieping waar hij maar al te graag dames over de vloer laat komen. Hij heeft contact met deze dames via een sneaky account op Snapchat. Ook geven meerdere dames aan dat Simon op een gegeven moment heel stalkerig werd en ontzettend vaak ging bellen als hij in de ‘mood’ was.”