Pagina titel ...
zaterdag, augustus 8
BINNENKIJKEN bij AFROJACK de dj die voor ettelijke miljoenen landgoed kocht waar hij ook gaat trouwen met zijn Elettra

0
Beeld: De Martkgraaf
Nick van de Wall (32), wereldwijd beter bekend als dj Afrojack, is kasteelheer geworden. Hij kocht van voormalig havenbaron Jan Rijsdijk diens Belgische landgoed waarvoor die ooit €20 miljoen vroeg. Het landgoed wordt in september ook de trouwlocatie van Afrojack als hij zijn jawoord geeft aan Elettra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van de autofabrikant.

Het landgoed, zo schrijft Quote, stond al sinds 2004 te koop, maar nu heeft Afrojack havenbaron Jan Rijsdijk verlost van het ‘probleempandje’. met de aankoop heeft Afrojack ook zijn gedroomde trouwlocatie gevonden. De dj geeft in september zijn jawoord aan Elettra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van de autofabrikant. Zangeres Elettra is in thuisland Italië vooral bekend als coach van The Voice of Italy,.

(Lees verder na de advertentie)

Wat Afrojack met zijn woning in Leersum, waarvoor hij in 2013 meer dan €2 miljoen betaalde, gaat doen is nog onduidelijk. Op die woning rust overigens nog wel een ‘hypotheekje’ van 4 miljoen van de belastingdienst.

Wat Afrojack voor het landgoed heeft betaald is onbekend. Tegen Quote onthield verkoper Jan Rijsdijk zich van commentaar. Hij liet slechts weten ‘een fijn bedrag te hebben gekregen’. Of dat de eerder gevraagde 20 miljoen is weet niemand. Wel is zeker dat de voormalig havenbaron destijds €7,5 miljoen spendeerde aan de bouw van het landgoed.

Elettra, de verloofde van de dj, gaat er vanuit dat ze gewoon dit jaar in het huwelijksbootje kunnen stappen. “Ik denk wel dat het dit jaar gaat gebeuren, maar we moeten het wel echt zeker weten.” Elettra vertelde eind mei  aan RTL Boulevard dat ze al wel een datum geprikt hebben, maar dat ze het nog even geheim houden. Het coronavirus zou zomaar roet in het eten kunnen gooien. “We willen het echt zeker weten.” Een ding weet ze wel zeker: “We willen het natuurlijk niet vieren met een mondkapje op.”

LEES OOK: Rotterdamse havenbaron die landgoed aan Afrojack verkocht wilde tweede Anton Heyboer worden, maar bleef achter met het duurste huis van België

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0