BINNENKIJKEN bij MEMPHIS DEPAY, de 24-jarige voetballer die voor €2.450.000 complete verdieping van Rotterdamse woontoren koopt

0

Memphis Depay, speler van Olympique Lyon, mag dan pas 24 jaar zijn hij heeft wel een van de duurste penthouses van Rotterdam gekocht. Depay kocht voor €2.450.000 de gehele 40ste verdieping, ruim 500 vierkante meter,van woontoren Montevideo. Voor Memphis en verloofde Lori Harvey is het niet meer dan een leuk pied-à-terre met als voordeel dat hij dan dichtbij zijn familie is.


Het penthouse stond oorspronkelijk te koop voor €2.975.000, maar Depay betaalde ‘slechts’ €2.450.000. Op het stulpje heeft Memphis, zo weet quotenet, een hypotheek van €1.995.000 afgesloten.

De 500 vierkante meter van het penthouse, met natuurlijk fantastisch uitzicht over de haven stand, zijn gevuld met een ‘Entree, ruime hal met uitgebreide garderobe, openslaande deuren naar de living, studeerkamer, zeer ruime hoofdslaapkamer met garderobegedeelte, zeer luxe badkamer in teak houten design met grote jacuzzi, dubbele wastafel, toilet, bidet, sauna en dubbele douche, wasruimte, logeerkamer met inbouwkasten, tv-kamer met thuisbioscoop en dolby-surroundsysteem, gastenbadkamer met duowastafel, toilet en douche, werkkast/berging, logeerkamer met inbouwkasten, gastenbadkamer met duowastafel, toilet en douche, zitkamer en ruime en luxe woonkeuken met fantastisch uitzicht in de stroomrichting van de maas naar het westen en een ongekend luxe Bulthaup keuken.


Alle ruimtes zijn voorzien van een B&O soundsystem. In de woontoren, exclusief voor bewoners, sauna’s, een health club met fitnesszaal en een zwembad en een stomerij- en boodschappendienst. Bij de prijs van €2.450.000 die Memphis betaalde zijn vier parkeerplaatsen inbegrepen.