RUMOER OM ZOENFOTO! Op kostschool in Wales vindt PRINSES ALEXIA haar eerste liefde?

0

Prinses Alexia heeft op kostschool in Wales haar eerste liefde gevonden. Het zou aan dik aan zijn met haar vriendje en de twee bevestigden met een zoenfoto op Instagram hun liefde. Maar inmiddels is er twijfel of de foto niet afkomstig is van een fake Alexia-acoount.

Prinses Alexia lijkt het meer dan naar haar zin te hebben op het Atlantic College in Wales. Ze zou er zelfs verliefd zijn geworden, zo meldt Beau Monde. Het blad schrijft: “Vroeger was je ‘officieel’ een setje als je elkaar verkering had gevraagd, daarna als je je Facebook-status had aangepast en tegenwoordig als je een foto van jullie samen op Instagram hebt gedeeld. Iets wat prinses Alexia onlangs zou hebben gedaan van haar en haar nieuwe lief. In uitgelekte Instagram Stories van haar privé-account is prinses Alexia zoenend met haar vriend te zien, met daarbij het bijschrift ‘Love you’. Zegt genoeg natuurlijk!”


Volgens Beau Monde is het niet duidelijk of ze haar vriendje in Wales heeft ontmoet. Het is mogelijk dat ze al langer een relatie heeft met de jongen.

Op schrijft het blad, net als Grazia, ook dat ze de afgelopen zomer op vakantie met haar zussen Amalia en Ariane het vriendje ook aanwezig was. Ook daar zouden door het Argentijnse blad Caras foto’s van zijn gemaakt waarop Alexia met haar vriendje te zien is. Maar die foto’s heeft Nederland niet kunnen zien, omdat de in ons land geldende mediacode maakt dat er geen privefoto’s van de koninklijke familie mogen worden gepubliceerd.


Inmiddels is er wel twijfel of de zoenfoto echt is. Sam Hoevenaar schrijft in haar column voor Linda.nl. “Vorige week plaatst het lookalike-account een foto waarop een meisje een jongen kust, met de tekst ‘Love you’ erbij. Verschillende media trappen erin. YouTuber Life of Yvonne deelde de foto en ook grotere media maken een artikel over het ‘vriendje van Alexia’. Dagen later verwijderen ze het weer.”

Sam Hoevenaar, die ook voor SBS Shownieuws werkt, zegt zelf ook te maken gehad met zo’n nep-Alexia. “Twee jaar geleden kreeg ik een bericht van zo’n Alexia-account, nadat ik er een tv-reportage over had gemaakt. ‘Ik snap dat wat ik heb gedaan niet kan. Wat kan ik doen om het goed te maken met het koningshuis? (…) Wat gaat er met mij gebeuren? Op het internet staat dat ik een rechtszaak kan verwachten’, klonk het. Daarna veranderde de pagina in een account met bekende foto’s van Amalia, Alexia en Ariane. Dat doet mij doet vermoeden dat het om een Oranjefan ging.”

Wie er achter deze fake-accounts zit? “Ik heb geen idee”, schrijft Sam. “Wie weet vindt Alexia het zelf leuk om af en toe wat persoonlijke kiekjes met de massa te delen en is één van de accounts toch gewoon van haarzelf. Voor nu houdt het account met de lookalike van Alexia zich in elk geval koest: alle foto’s zijn verwijderd.”

href=https://hollywoodhuizen.nl/deze-fotos-van-vakantievierende-willem-alexander-en-maxima-mag-u-van-de-rvd-niet-zien