Pagina titel ...

Angela Groothuizen geeft invulling aan haar open huwelijk met Rob: ‘Zo heb ik nu een Viking met een motor en een Griek die nooit tijd heeft’

0

Angela Groothuizen (62) geeft invulling aan haar open huwelijk met haar Rob. Zeker nu ze alleen in Amsterdam woont. Ze heeft niet alleen datingapp Tinder ontdekt, ze heeft er inmiddels ook leuke mannen aan overgehouden. “Zo heb ik nu een Viking met een motor, een Griek die nooit tijd heeft en heb ik een hilarisch app-contact met een CEO die ik nog nooit ontmoet heb.”

“Wat een snoepwinkel is dat”, vertelt de zangeres die weer gaat toeren met de Dolly Dots, over de datingapp Tinder. “Ik heb me suf geswipet,” zegt ze in Weekend. Angela figureert op Tinder onder een valse naam en met een foto met een pet op om haar ware identiteit te verbloemen. Desondanks scoort ze goed op Tinder terwijl ze toch kieskeurig is . “Bijna alles afgewezen. Maar met vijf mannen ben ik door gegaan.” Het is wel even zoeken op Tinder naar Groothuizen, mocht u interesse hebben. In Story zegt ze: “Zo heb ik nu een Viking met een motor, een Griek die nooit tijd heeft en een hilarisch app-contact met een CEO die ik nog nooit ontmoet heb.”

Angela Groothuizen vertelde vorig jaar week bij ‘Rooijakkers over de vloer’ dat zij en haar Rob misschien na dertig jaar uit elkaar gaan. Maar toen was al een relatie die alleen nog op papier lijkt te bestaan. Het huis was met een winst van net geen miljoen al verkocht en Angela en Rob woonden  inmiddels apart. Angela Groothuizen: “We wonen niet meer bij elkaar. Dat was meer zijn keuze dan mijn keuze, maar het bevalt me zeer.”

Sinds Angela binnen Amsterdam is verhuisd, woont ze eigenlijk niet meer samen met haar vriend Rob Mooij. “Hij zit veel in Vinkeveen”, vertelde de presentatrice in Rooijakkers over de vloer. “Hij is heel graag alleen.” Het stel kreeg twee dochters samen, maar sinds die uit huis zijn hebben ze hun eigen weg weer gekozen. “We gaan verder hoe we ooit begonnen zijn. We hebben ons leven, houden zielsveel van elkaar, maar we hebben wel ons eigen leven.”

De liefde tussen Angela en Rob is ‘onvoorwaardelijk’, omdat de twee elkaar al al dertig jaar kennen en ze ‘blijven toch wel verbonden’ door het gezin dat ze samen hebben gesticht. “Hij is zichzelf opnieuw aan het ontdekken en dat vind ik heel knap”, aldus Angela. “Misschien gaan we wel uit elkaar (…) Je weet niet hoe het leven loopt, maar het gaat in ieder geval al dertig jaar goed.”

Angela en Rob hadden in het recente verleden niet alleen al een latrelatie, maar ook een open relatie. “We zijn nog wel liefdespartners, maar het heeft wel een andere vorm”, verklaarde ze in Rooijakkers over de vloer. “Dat is prima. We wonen niet meer bij elkaar. Dat was meer zijn keuze dan mijn keuze, maar het bevalt me zeer.”

Twee jaar geleden vertelde Angela in een interview met Volkskrant over die open relatie en haar vergevingsgezindheid: ,”Dan komt hij terug van haar, en hoe hij me dan knuffelt, dan zíé ik gewoon hoe gelukkig hij is. En dat geluk gun ik hem. Ik gun het haar zelfs”.

Ook liet Angela toen weten dat haar relatie met Rob desondanks niet makkelijk was en dat ze hulp wilde zoeken. “Misschien dat we ook wel hulp gaan zoeken, dat weet ik nog niet. Misschien dat ik straks zeg: ik heb het allemaal wel gezien. Ook dan geldt: goed is goed genoeg.” Dat moment van ‘goed is goed genoeg’ lijkt nu te zijn aangebroken.

 

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();