BINNENKIJKEN – AFROJACK koopt voor ‘fijn bedrag’ zijn eigen kasteel

0
Nick van de Wall (33), wereldwijd beter bekend als dj Afrojack, is sinds hij van voormalig havenbaron Jan Rijsdijk diens Belgische landgoed, waarvoor die €20 miljoen vroeg, kocht kasteelheer.

Het landgoed, zo schrijft Quote, stond al sinds 2004 te koop, maar uiteindelijk verloste Afrojack havenbaron Jan Rijsdijk van het ‘probleempandje’.


Wat Afrojack met zijn woning in Leersum, waarvoor hij in 2013 meer dan €2 miljoen betaalde, gaat doen is nog onduidelijk. Op die woning rust overigens nog wel een beslag van 4 miljoen van de belastingdienst.

Wat Afrojack voor het landgoed heeft betaald is onbekend. Tegen Quote onthield verkoper Jan Rijsdijk zich van commentaar. Hij liet slechts weten ‘een fijn bedrag te hebben gekregen’. Of dat de eerder gevraagde 20 miljoen is weet niemand. Wel is zeker dat de voormalig havenbaron destijds €7,5 miljoen spendeerde aan de bouw van het landgoed.


LEES OOK: Rotterdamse havenbaron die landgoed aan Afrojack verkocht wilde tweede Anton Heyboer worden, maar bleef achter met het duurste huis van België