Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
BINNENKIJKEN bij zangeres LAURA FYGI die HALF MILJOEN korting geeft op haar ENGELS LANDHUIS

0
Anderhalf jaar geleden zette Laura Fygi het Brits aandoend landhuis ‘Huis op ‘t Hoogt’ waar ze op dat moment 17 jaar woonde met man Sjaak in het Utrechtse Hollandsche Rading te koop voor net geen twee miljoen. Nu kunt u het kopen met een half miljoen korting. 

(Lees verder na de advertentie)

Laura FYgi is zo ongeveer de buurvrouw van prinses Beatrix, want ze kan met een wandeling door het bos van Hollandse Rading naar Lage Vuursche lopen waar Beatrix woont. Laura kocht het landhuis in het jaar 2000 voor €1.3 miljoen en wilde het in 2017 voor € 1.995.000. Omdat er een hypotheek op het pand rust van €1.6 miljoen had Laura dus 400.000 euro winst gemaakt. Maar het liep even anders. Er kwam geen koper opdagen en Laura verlaagde de prijs naar € 1.725.000. Ook die fors verlaagde vraagprijs lokte geen kopers, dus staat het pand nu in de verkoop voor € 1.500.000. Net geen half miljoen minder dan twee jaar geleden.

Voor dat bedrag krijgt u een huis met een totale woonoppervlakte van 293 vierkante meter. De sfeervolle leefruimte bestaat uit verschillende kamers. De zitkamer heeft een schuifpui naar het terras en open haard. De royale woonkeuken is voorzien van inbouwkasten. Ook is er een bibliotheek met originele schouw en tegeltjes, kastenwand en openslaande deuren naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met inbouwkasten waarvan één toegang geeft tot een dakterras. Biede slaapkamers hebben hun eigen badkamer. In totaal zijn er elf kamers, waarvan zes slaapkamers.

Het koetshuis, gelegen in de royale parktuin, heeft twee grote verwarmde en geïsoleerd kantoorruimtes met openslaande deuren naar de tuin en groot raam waar vroeger de poort zat. De voormalige stallen zijn omgebouwd tot berging voorzien van wastafel en ketel.

De besloten achtertuin is aangelegd in een Engelse landschapsstijl. Achter de woning is een groot terras met aansluitend een groot gazon. Aan de rand van het gazon heeft Laura zithoekjes gemaakt waaronder een zithoek onder een prieeltje bij een vijvertje. Kan het romantischer.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0