Pagina titel ...

Gravin Eloise houdt haar liefdesleven geheim: ‘Er ligt zoveel druk’

0Zoals bij elke Oranje ligt ook het liefdesleven van Eloise van Oranje onder een vergrootgals. Zeker nu de gravin met haar bijna kwart miljoen volgers ook nog eens een inlfuencer is omrekening mee te houden. Eloise heeft inmiddels besloten haar liefdesleven niet meer te delen met haar volgers. In FOMOFIEL de Podcast van Club Next zegt ze: “Er komt dat zoveel druk op te liggen. Als het uit gaat, moet je er ook weer van alles over zeggen.”

Eloise wil een open boek zijn voor haar bijna kwart miljoen Instagramvolgers, maar in de toekomst hoeven die volgers geen updates meer te verwachten over haar liefdesleven. dat deed ze een keer en dat is haar slecht bevallen. “Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging. Een dag later maakte ik het uit. Dat fragment over mijn dateleven wordt nog steeds gebruikt en kwam zelfs voorbij in De slimste mens. Sindsdien deel ik er niks meer over, er ligt te veel druk op.”Op de vraag van de makers van de podcast FOMOFILE of Eloise of ze ook haar toekomstige liefje op social media gaat delen, geeft ze een duidelijk antwoord. “Nee”, antwoordt ze. “Er komt dat zoveel druk op te liggen. Als het uit gaat, moet je er ook weer van alles over zeggen.”

Ze vertelt wel over haar middelbareschooltijd: “Ik zat eerst in België op school, omdat ik daar woonde. In de tweede klas ben ik naar Nederland gekomen en ben ik hier naar school gegaan. Ik probeerde me heel gemiddeld te kleden en te gedragen, omdat ik er graag bij wilde horen. Als ik daar nu over nadenk denk ik: ‘Boeie!’. Nu maakt me dat echt niet meer uit. Dat omslagpunt was ongeveer twee jaar geleden.”

Eloise studeert sinds dit jaar aan de hotelschool in Amsterdam en daarover is ze enthousiast. “Ik woon samen met 260 studenten en het is het beste óóit! Ik ontmoet zoveel leuke mensen. Ik deel een kamer met iemand, maar dat gaat heel makkelijk. Daardoor leer je ook heel snel iemand goed kennen.”

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();