Eva Jinek niet langer getrouwd met Dexter (maar hij betaalt wel 1/4 van haar huis)

0

Eva Jinek en Dexter, de vader van haar kind, zijn officieel weer vrijgezel. Samen kochten zij wel voor 1.5 miljoen een nieuw huis in Abcoude, onder de rook van Amsterdam. Voor de hypotheek van 2 miljoen is Eva voor driekwart verantwoordelijk en Dexter voor het resterende kwart.

Bij opvraag van de documenten van het huis dat Eva en Dexter kochten stond in de akte onder het kopje ’burgerlijke staat’ ’Gehuwd (ten tijde van verkrijging)’.  Dit zou dus betekenen dat Eva en Dexter getrouwd zijn. Opmerkelijk genoeg is op de hypotheekakte echter sprake van enkel een ’geregistreerd partnerschap’.


Wat de hypotheek betreft zijn Eva en Dexter geen volwaardige partner. Ze zijn dan ook niet ieder voor de helft eigenaar zijn van de villa in Abcoude. Eva is voor 3/4 deel eigenaar en haar levenspartner voor 1/4 deel. Eva betaalt dus driekwart van de maandelijkse hypotheek lasten van 2 miljoen.

Dat Eve 3/4 betaalt is niet onlogisch. De overstap vorig jaar van de publieke omroep naar het commerciële RTL4 legde haar geen windeieren en maakte het mogelijk dat zij en Dexter het appartement in  Amsterdam Zuid kunnen verruilen voor een villa in Abcoude.


Haar nieuwe optrekje in Abcoude, waar haar tv-baas Peter van der Vorst in dezelfde straat woont, is  onder een kap villa waarvoor ze 1.5 miljoen euro neertelde.

Leuk voor zoontje Pax is de grote achtertuin

De halfvrijstaande villa heeft een woonoppervlakte 262 vierkante meter verdeeld over drie woonlagen. Er zijn negen kamers, waaronder zes slaap- en twee badkamers. Leuk voor zoontje Pax is de grote achtertuin waar hj alle ruimte heeft om zich te kunnen uitleven, want die achtertuin heeft een diepte van 19 meter diep en telt 266 vierkante meter.

In de prijs van 1.5 miljoen euro die Eva voor haar stulpje betaalde is een stijl- en kleuradvies van een interieurarchitect inbegrepen.

Share.