Gravinfluencer Eloise: ‘Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy’

0

Gravin Eloise is tot over haar oren verliefd. Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy, maar wil er niet te veel over loslaten”, zegt de negentienjarige gravinfluencer. Hoe de jongen in kwestie heet, wil ze niet kwijt.

Dat ze verliefd is verklapt de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien in het LINDA.meiden Winterboek, waarin Eloise ook zegt: “Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ’Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”


Afgelopen voorjaar onthulde weekblad Privé al foto’s waarop Eloise zoenend te zien is met haar nieuwe liefde die luistert naar de naam Floris. Eloise woont momenteel in Amsterdam, waar ze vorig jaar begon aan de hotelschool. Samen met twee vriendinnen woont ze in een appartement.

Zoals bij elke Oranje ligt ook het liefdesleven van Eloise van Oranje onder een vergrootgals. Zeker nu de gravin met haar bijna kwart miljoen volgers ook nog eens een inlfuencer is omrekening mee te houden. Eloise liet eerder dit jaar, in februari, weten te hebben besloten haar liefdesleven niet langer met haar volgers te delen. In FOMOFIEL de Podcast van Club Next zei ze: “Er komt dat zoveel druk op te liggen. Als het uit gaat, moet je er ook weer van alles over zeggen.”


Ze deelde haar liefdesleven een keer wel en dat was haar slecht bevallen. “Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging. Een dag later maakte ik het uit. Dat fragment over mijn dateleven wordt nog steeds gebruikt en kwam zelfs voorbij in De slimste mens. Sindsdien deel ik er niks meer over, er ligt te veel druk op.”

Op de vraag van de makers van de podcast FOMOFILE of Eloise of ze ook haar toekomstige liefje op social media zou t delen, gaf ze een duidelijk antwoord. “Nee”. Maar nu Eloise echt verliefd is kan zij dat toch niet voor zich houden!