LILIAN MARIJNISSEN: dickpicks en deepfake video’s

0

(Beeld: CP/SP)

Net als WNL-presentatrice Welmoed Sijtsma zijn er ook van Lilian Marijnissen deepfake seksvideo’s in omloop. en ook met fenomeen ongevraagd dickpicks toegestuurd krijgen is de lijsttrekker van de Socialistische Partij niet onbekend.  Op Lilian Marijnissen hebben die tot nu toe echter weinig indruk gemaakt.


Lilian Marijnissen kent ze ook, mannen die haar dickpics sturen. ’Dat was de eerste keer wel even schrikken. Je hebt echt van die sukkels die denken dat je blij wordt van een dickpic. Dat is gewoon zielig.’

Mannen die dat doen, moeten er rekening mee houden dat de SP-lijstrekker ze met haar vriendinnen deelt. Daar wordt dan heel erg om gelachen. ’Maar eigenlijk is het gewoon dieptriest’, aldus Lilian in een interview in het novembernummer van Playboy.


Daarin gaat het ook over deepfakeporno, waarin het gezicht van Marijnissen in een seksvideo is verwerkt.’ Die video’s zijn er ook van mij, maar daar ben ik niet echt van onder de indruk.’ Ze vindt dat ze er in het echt namelijk een stuk beter uitziet.