BINNENKIJKEN in het NEW YORKSE penthouse van STING waarop hij 23 MILJOEN WINST maakt

0
Na acht maanden is het Sting en zijn vrouw Trudy gelukt hun appartement in New York, met uitzicht over Central Park, te verkopen. Ze kregen er wel zes miljoen dollar minder voor dan de vraagprijs van 56 miljoen dollar. Maar er bleef desondanks een leuke winst over, want ze kochten het penthouse in 2008 voor 27 miljoen dollar. EVEN BINNENKIJKEN?

Het meer dan 1600 vierkante meter tellende appartement ligt middenin de stad. Het is van alle gemakken voorzien: naast uitzicht over Central Park heeft het een wenteltrap, een hangende open haard, een master bedroom met aanpalende badkamer met groot raam dat vanuit het ligbad uitzicht biedt over het park, een sauna en nog vier slaapkamers met eigen badkamer. Het terras is met met een oppervlakte van 120 vierkante groter dan de meeste appartementen in New York.


Het huis maakt deel uit van een luxe appartementencomplex waarin bewoners gebruik kunnen maken van een privé-restaurant, een zwembad en chauffeurs.

Sting en zijn vrouw Trudy kochten het penthouse in 2008 voor 27 miljoen dollar, meer dan de helft van de huidige vraagprijs. Dat was tijdens de financiële crisis.


Gordon Matthew Thomas Sumner, zoals Sting officieel heet, vierde afgelopen oktober zijn 66e verjaardag. Hij vergaarde roem als tekstschrijver, bassist en zanger van The Police. Na The Police startte Sting een succesvolle solo carrière.Als frontman van The Police en als solo artiest mocht hij 16 Grammy Awards in ontvangst nemen, in 1994 een Golden Globe, een Emmy Award en meerdere Oscar nominaties in de categorie ‘Best Original Song’. Sting is zowel lid van de Rock and Roll Hall of Fame als de Songwriters Hall of Fame.

Share.