Bulldog-baas Henk de Vries is de nieuwe liefde in leven Connie Witteman

0

(Beeld: Instagram Connie Witteman/Henk de Vries YouTube)

STAPELVERLIEFD! De nieuwe man in het leven van Connie Witteman heet Henk de Vries, die een softdrugs imperium bestiert dat honderden miljoenen euro’s waard is. De nieuwe liefde van Connie is de grondlegger van het inmiddels wereldbekende The Bulldog-imperium met het hoofdkwartier in het voormalig politiebureau op het Amsterdamse Leidseplein.


het wereldwijde imperium van Henk de Vries bestaat uit coffeeshops, hotels en souvenirwinkels in verschillende landen. Connie en de Bulldog-baas kenen elkaar al meer dan drie decennia. Connie zegt vandaag in De Telegraaf: “We zijn altijd vrienden geweest, zagen elkaar soms wat vaker, soms wat minder. Henks lieve vrouw is drie jaar geleden overleden, wat voor hem een verschrikkelijke tijd was. We zijn deze zomer een keer met elkaar gaan eten, eerst nog met gezamenlijke vrienden erbij. En dat hebben we daarna nog een paar keer met z’n tweeën gedaan. Toen kwam het plan samen met vakantie te gaan en vorige week zijn we teruggekomen van een ruime week op Curaçao. Dat was heerlijk en daar hebben we besloten eindelijk, alsnog, voor elkaar te gaan nu we beiden alleen zijn.”

Connie had de relatie met Henk nog liever even geheim gehouden, maar o de terugreis van een liefdesvakantie in Curacao werden ze natuurlijk gezien en gingen er geruchten rond over hun romance in de hoofdstad. In de krant zegt ze daarover: “We doen er niet spannend over, maar Henk is de laatste die hierover publiciteit wil, wat ik begrijp. We hebben al sinds de jaren tachtig een bijzondere vertrouwensband en vriendschap met elkaar en daar is, nadat bijna drie jaar geleden zijn vrouw Willie overleed en ik drie jaar vrijgezel ben sinds een maand meer dan vriendschap uit ontstaan. We hebben het erg gezellig samen, maar willen er verder absoluut niet over uitweiden.”


Connie weet nu al zeker dat Henk haar laatste liefde is. “Henk wordt zeker mijn láátste liefde. Daar ben ik van overtuigd. Het is mooi dit geluk nog te vinden op onze leeftijd. We zijn beiden begin zeventig. We gaan er volop van genieten.”

Op 20 november 1987 trouwde Connie met Free Record Shop-baas Hans Breukhoven. Samen adopteerden ze drie kinderen uit Costa Rica. Op 11 augustus 2009 werd bekend dat het paar na eenentwintig jaar huwelijk ging scheiden nadat zij er achter was gekomen dat haar Hans er een Belgische scharrel op na hield. Connie bleef de achternaam Breukhoven gebruiken tot aan de zomer van 2014, maar nam toen haar geboortenaam Witteman weer aan. Eind 2013 kreeg zij een relatie met aannemer Van Dun, die 17 jaar jonger is dan zij. Ze verloofden zich ook, maar de relatie eindigde eind 2018.

De 70-jarige Bulldog-baas mag dan officieel gepensioneerd zijn aan stoppen met werken denkt hij niet. Vorig jar zei hij Quote dat er grote kansen liggen voor het merk The Bulldog. “Ik ben in gesprek met Mike Tyson en Snoopy Dogg. Ze willen allebei een Bulldogzaak openen. ‘You’re name is priceless’, zeggen ze dan. Het zal ook gebeuren, maar ik wil het liefst meteen twintig zaken neerzetten. Ik heb nooit compagnons gehad, maar als er nu een investeerder 200 miljoen in The Bulldog wil pompen, dan gaan we om tafel. We staan er goed voor, ik heb geen gulden schuld en dit is het moment om door te pakken. The Bulldog wordt veel groter dan de Hard Rockcafés. Geloof mij maar.”