Jenny Renkema (93), moeder van ERICA MEILAND, overleden

0

Jenny Renkema, de 93-jarige moeder van Erica Meiland is 30 juni overleden. Jenny Renkema-Hof bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingshuis. Ook kwam ze zelf af en toe in beeld bij Chateau Meiland. In een van haar laatste verschijningen in de serie vertelde ze dat het voor haar gevoel ‘niet lang’ meer zou duren.

“Bedroefd, maar dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft betekend, hebben wij afscheid moeten nemen van onze dierbare (schoon)moeder en onvergetelijke oma”, luidt de tekst op de kaart. “Rust zacht mama”, schrijft Erica bij het bericht. Ook Martien Meiland, de man van Erica, deelt het bericht op zijn Instagram. “41 jaar in mijn leven… mijn 2 de moeder! Rust zacht…” Onderaan de kaart staan de namen van Erica, Martien, Montana en Maxime Meiland. Ook de partners van Montana en Maxime, Dirk en Leroy, en Maximes kinderen Claire en Vivé staan op de kaart.


Jenny Renkema-Hof bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingshuis waar ze op afstand genoot van de tv-avonturen van de Meilandjes. Ook kwam ze zelf af en toe in beeld bij Chateau Meiland. In de eerste aflevering gaf zij al aan dat ze het nieuwe avontuur in Frankrijk niet zag zitten. De reis was voor haar te ver. Gelukkig kon de familie wel met haar videobellen. In een van haar laatste verschijningen in de serie vertelde ze dat het voor haar gevoel ‘niet lang’ meer zou duren.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Erica Meiland (@ericameiland)