Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN in de villa waarop EX AJAX TRAINER PETER BOSZ €563.000 WINST maakt (moet hij wel delen met ex)

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De echtscheiding van ex Ajax-trainer Peter Bosz met Annette Jannink is nu definitief afgerond. De villa in Ugchelen is verkocht en dat leverde de voormalig geliefden het leuke winstje van €563.000 op. EVEN KIJKEN HOE BOSZ MET ZIJN EX WOONDE?

(Lees verder na de advertentie)

Bosz woonde tot een aantal jaren geleden met vrouw Annette en zijn drie kinderen Gino, Bo en Sonny in de villa, maar toen het paar ging scheiden vertrok Bosz uit de woning. Annette bleef erachter met de kinderen. Vorig jaar juni zete Bosz en zijn ex de villa, die ze in 1994 kochten voor €92.000, te koop 695.000 euro.

Kassa voor beiden, voormalig, geliefden, want de villa is hypotheekvrij dus kan de buit verdeeld worden. Bos, die inmiddels in de 17-jaar jongere Olyn Le Loux een nieuwe partner heeft kocht begin dit jaar -toen nog als trainer van Ajax- woonruimte in de buurt van Amsterdam. Maar nu Bosz Ajax verruilde voor het Duitse Borussia komt die villa waarschijnlijk ook weer op de markt.

De nu verkochte villa in Ughelen ligt op een fraaie en rustige locatie. Er is een dubbele garage en mogelijkheid voor praktijk aan huis/atelier. Er zijn 6 slaapkamers en 2 badkamers een extra vleugel met een fraaie multifunctionele ruimte van 37m2, die nu is ingericht als fitnessruimte- en kantoor. van circa 37 m² en een zelfde ruimte in het souterrain (met daglichttoetreding) met een kleedruimte, douche, sauna en toilet. In de vloer is een voorziening voor een nog te bouwen jacuzzi aanwezig.

En dat allemaal op een royale kavel van 955 m² met een fraai aangelegde zonnige tuin.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0