Pagina titel ...
maandag, februari 17
ACHT TON KORTING! Binnenkijken bij VVD-CORYFEE ED NIJPELS die nu ECHT van zijn WOONBOERDERIJ af wil

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

VVD-coryfee Ed Nijpels is het zat en wil nu blijkbaar tegen iedere prijs van zijn woonboerderij in het Gelderse Gorssel af!  Hoopte Nijpels toen hij de boerderij te kop zette er €2.495.00 voor te krijgen nu is die prijs spectaculair gedaald naar €1.685.000! Dat betekent een korting van €810.000 voor de boerderij met o.a. een verwarmd zwembad (4 x 12 m), eigen haven met steigers en rietkragen, trapveldje en terrassen gelegd van antieke klinkertjes. EVEN BINNENKIJKEN?

(Lees verder na de advertentie)

 

In de zeven jaar dat de boerderij van ED NIJPELS nu te koop staat kreeg de VVD-coryfee geen enkel bod. Zelfs niet toen hij de prijs verlaagde met bijna een half miljoen tot €1.950.000. Nijpels, die zelf in Amsterdam woont, heeft zij stulpje in het Gelderse Gorssel ten einde raad maar verhuurd, maar wil er nog altijd graag van af.

De boerderij is gelegen aan een romantisch, doodlopend weggetje, omzoomd met wilgenrij en een enkele karakteristieke boerderij in een typisch Friese, weidse en groene omgeving. De boerderij is trots geplaatst midden op ca 7500 m2 eigen grond, aansluitend op weilanden, gelegen direct aan de Friese meren die te bereiken zijn via een prachtige boerensloot van 200 meter en eigen opgang naar het Koevordermeer, De Kûfurd.

Het huis kent vele authentieke details en elementen zoals de knusse opkamer met originele vloer, plafond, houten open haard (met tegels) en bedstede (als ruime kast in gebruik). Door raampartijen aan 3 zijden (noord-oost-zuid) is de opkamer gehuld in een zee van licht. De opkamer ligt hoger dan de andere kamers (4 treden trap) zodat het uitzicht zeer ruim is. Via een steile trap is er een ruime bergzolder boven de opkamer bereikbaar.

Het stulpje heeft een totale woonoppervlakte van 1000 vierkante meter en beschikt over 13 kamers, waaronder 6 slaapkamers, drie badkamers en een studeerkamer. ‘Edje Raketje’ kocht het optrekje in 1999 voor omgerekend, €589.914. Incasseert hij de huidige vraagprijs van €1.685.000 dan maakt hij dus een winst van €1.095.086. Altijd nog een leuke winst.

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK