Pagina titel ...
woensdag, april 8
BINNENKIJKEN bij MARIA, de dochter van Russisch president VLADIMIR POETIN, die haar giga (700m2) appartement in VOORSCHOTEN nu verkoopt met KWART MILJOEN korting

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Maria Poetin, de dochter van de Russische president, vertrekt uit Voorschoten. Samen met haar man Jorrit Faassen zette zij hun penthouse voor 2.85 miljoen euro te koop. Maar het penthouse van twee verdiepingen met een dakterras en vijf parkeerplaatsen gaat nu de deur uit voor 2.6 miljoen. EVEN BINNENKIJKEN BIJ POETIN?

Er wordt bijna 2,9 miljoen euro voor gevraagd. Het penthouse in de Voorschotense Krimwijk loopt over twee verdiepingen met een dakterras en vijf parkeerplaatsen en is gedeeltelijk gestript. Volgens zakenblad Quote ziet de slaapkamer eruit als een ‘Spartaanse hotelkamer’.

Volgens de verkopende makelaar is het een spectaculair penthouse van ca. 700 m2 inclusief dakterras van ca. 150 m2, aantrekkelijk gelegen in Park Allemansgeest grenzend aan de Vliet en op een steenworp afstand van recreatiegebied De Vlietlanden. In de ondergelegen prive-parkeergarage van dit exclusieve appartementencomplex zijn voor het penthouse maar liefst vijf parkeerplaatsen beschikbaar.

Het XXL penthouse is over de twee bovenste lagen van het gebouw gesitueerd, is deels intern afgebouwd en deels semi-casco. Het bewoonde deel lijkt niet meer dan een hoekje van het complex, drie kamers en een gang. Twee slaapkamers en een woon- en keukengedeelte.

In 2013 werd bekend dat Maria Poetin in Voorschoten woonde. Ze had samen met haar man een penthouse gekocht in, whats in a name, de Krimwijk. Het gerucht wilde dat de Russische president Vladimir Poetin regelmatig te gast was bij zijn dochter en in de lokale Albert Heijn zijn boodschappen hebben gedaan.

Na de ramp met vlucht MH17 in de zomer van 2014 hield de politie de wijk extra in de gaten omdat er aanwijzingen waren voor demonstraties in Voorschoten. De mogelijke betrokkenheid van de Russen bij het neerhalen van vlucht MH17 en de woonplaats van Maria leidde toen ook tot veel internationale aandacht voor Voorschoten

De Amerikaanse zenders CNN en ABC maakten reportages over het appartement aan de Vliet.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0