Nu eens geen verhuizing, maar HUWELIJK MAXIME EN LEROY rode draad in nieuw seizoen Chateau Meiland

0

Maxime en Leroy gaan trouwen! “Wij willen natuurlijk heel graag trouwen, maar ja… die rotcorona gooit roet in het eten”, vertelde Maxime Meiland afgelopen mei in de seizoenafsluiter van het zesde seizoen van Chateau Meiland. Nu corona is voorbij en dus zetten Maxime en Leroy de grote stap. De aanloop naar het huwelijk wordt de rode draad in het komende, achtste seizoen, van Chateau Meiland dat begin volgend jaar op de buis komt.  En natuurlijk is kleine Claire (4) het bruidsmeisje.

Maxime Meiland (25) wil maar wat graag trouwen met haar liefje Leroy Molkenboer. Dat bleek al in de laatste aflevering van het zesde seizoen van ‘Chateau Meiland’ toen Maxime duidelijk liet merken te willen te wachten op een aanzoek van Leroy, de vader Vive het kindje waar zij nu toen nog zwanger van was. Tijdens een uitstapje in een Franse dorpjes zwijmelde Maxime weg bij de etalage van een juwelier. “Dat vind ik mooi,” zei ze tegen Leroy wijzend naar een diamantenring van 33000 euro.


“Ja, heb je die prijs gezien?”, reageerde hij, waarop Maxime ging voor een goedkopere ring. “Nou ja, dan zoiets”, wees ze naar een ring met een prijskaartje van bijna 3200 euro. “Oh, die is maar honderd euro goedkoper”, kaatste Leroy terug. “Jij voor mij kopen?”, vroeg Maxime daarop met haar liefste stemmetje terwijl ze een foto van haar droomring maakte. “Nou, dat weet ik niet he. Dat is nog de vraag,’, was Leroy’s antwoord. “Wij willen heel graag trouwen, maar ja, door die corona”, vertelde Maxime ook.

Maar corona lijkt achter te ons te liggen en dat maakt Maxime en Leroy de trouwplannen weer boven water hebben gehaald. het aanstaande huwelijk komt ook de makers van Chateau Meiland goed uit, want weer een verhaallijn waarbij het verhuizen naar nieuwe woningen centraal staat kan niet meer.


Nadat de familie van Frankrijk naar Nederland was verhuisd, kocht zij een huis in Hengelo (binnenkijken!). Na ruzie met de gemeente verhuisden Erica en Martien kort daarop naar Noordwijk, waar ze een villa ter waarde van 2,6 miljoen euro kochten (binnenkijken!). Dochter Maxime kocht met vriend Leroy een eigen woning (binnenkijken!) in de kustplaats, maar na korte tijd bleek dat beide gekochte woningen geen droomhuizen waren.

Erica en Martien kochten een ander optrekje (binnenkijken!) en ook Maxime en Leroy gingen op zoek naar een ander stulpje en vonden het ook (binnenkijken!). geruchten wilde dat de huizen werden gekocht voor een nieuwe verhaallijn in het komende, achtste, seizoen van Chateau Meiland, maar niets blijkt dus minder waar. Die verhaallijn zal in het seizoen dat begin volgend jaar start, de aanzoek van Leroy en de aanloop naar het huwelijk zijn.

Maxime Meiland beviel 14 september van baby Vivé, een meisje dat bij de geboorte 3250 gram woog. “Daar is ze dan, onze lieve Vivo. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan,” schreef ze op Instagram.

Maxime was al moeder van dochtertje Claire toen zij bij de opnames van Chateau Meiland cameraman Leroy tegen het lijf liep. Niet veel later waren ze een stel. “Zij is voor mij alles’’, zei Leroy eerder tegen Radio 538-dj Frank Dane over Maxime. “Ik was altijd vrijgezel, ik genoot van het leven en ging naar feestjes. Tot je echt de ware tegenkomt. Zo voelt het wel voor mij. Ik ben nooit verliefd geweest en wij geloven allebei ‘als dit het is, dan is dit het’, en dat voelde voor ons ook echt zo. Ik ben niet van plan om bij haar weg te gaan en zij hopelijk ook niet bij mij.”

 NIEUWE FOTO’S! Dit is het BABYALBUM van MAXIME MEILAND