Pagina titel ...

NIEUWE FOTO’S! Dit is het BABYALBUM van MAXIME MEILAND

0

(Beelden: Instagram Maxime Meiland en Leroy Molkenboer)

Dat Maxime Melland na de geboorte van Vivé op een roze wolk zit zal niemand verbazen. En gelukkig laat ze heel Nederland meegenieten van dat geluk. Aan het album met foto’s van baby Vivé, al dan niet met zusje Claire (4), en natuurlijk Maxime zelf of papa Leroy vult zich gestaag, want mama vult het bijna dagelijks aan.

Bij de lieve foto van haar twee dochters schrijft Maxime: ‘Onze meiden’. Vive, die zij samen kreeg met haar vriend Leroy werd 14 september geboren en is volgens Maxime een echte droombaby. “Wij zijn heel erg aan het genieten met z’n allen en ja, het is echt een slaapkop. Ze slaapt de hele dag.” Ook Claire (4) die Maxime kreeg uit een eerdere relatie is verrukt van haar zusje, zoals uit de foto’s blijkt.

Het is nog even ongestoord genieten in de 2 onder 1 kapwoning in Noordwijk (binnenkijken!), maar dan moeten de verhuisdozen weer ingepakt worden, Maxime en Leroy gaan namelijk opnieuw verhuizen. Dit keer naar een veel groter huis (binnenkijken!), want in het huis dat zij afgelopen maart betrokken is te weinig ruimte voor het gezinnetje.
 

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();