BINNENKIJKEN – Maxime Meiland: ‘Dit is ons nieuwe villa’ (oude huis had te weinig kasten)

0
Maxime Meiland is samen met vriend Leroy, de kleine Claire (4) en pasgeboren baby Vivé verhuisd naar een 1.250.00 euro kostende villa in Noordwijk. Een stulpje waar het gezin niet alleen alle ruimte heeft, maar ook flink ‘gewijnd’ kan worden, want de villa beschikt over een eigen bruine kroeg. Hun oude huis, waar ze maar een paar maanden woonde, bleek te weinig opbergruimte te hebben..

Eerder dit jaar verhuisde Maxime samen met haar dochtertje Claire en vriend Leroy naar Noordwijk, waar ze hun intrek namen in een riant rijtjeshuis (binnenkijken!). De nieuwe villa van het stel ligt op een steenworp afstand van dat pand, maar wel net iets dichter dichter bij het strand.


Het huis dat Maxime en Leroy begin dit jaar kochten is dus alweer verlaten door het stel. Het was achteraf bezien een dure miskoop. “Dit is het eerste huis wat ik heb gekocht”, vertelde Meiland maandagavond aan Jinek. “En dan kom je in zo’n huis en dan denk je: ‘Oh meid, wat mooi die spots en wat goed, alles lekker strak en die kranen helemaal goud. Maar ja, je denkt nooit: ‘Waar laat ik m’n stofzuiger of m’n wasrek?”

“Daar kwamen we op een gegeven moment wel achter, het is toch iets te klein. En toen kwam er op een gegeven moment een huis in Noordwijk te koop en Vivé (het pasgeboren dochtertje van het stel, red.) kwam natuurlijk en toen dachten we: ‘Laten we het toch maar doen’.”


Het nieuwe huis van Maxime en Leroy stond te koop 1,25 miljoen euro. De villa heeft maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Ook is er een inpandige bruine kroeg. De woning heeft 3 woonlagen en een souterrain.

De royale living is voorzien van een gasgestookte haard bij het zitgedeelte en openslaande deuren naar het terras op het zuiden met veranda. De luxe woonkeuken heeft een gasgestookte hoeksfeerhaard, een composiet aanrechtblad, een kookeiland met eetbar en verder is de keuken voorzien van luxe inbouw-apparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, dubbele koelkast, vrieskast, koffiemachine, combi oven / magnetron en een combi stoomoven.

De master bedroom op de eerste versieping heeft een praktisch ingedeelde walk-in-closet. De luxe en-suite badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche en handdouche, een dubbel wastafelmeubel, handdoekradiator en een opbergkast.

in het souterrain is een gezellige bar gecreëerd met tap, bar en barkrukken. De villa is aan 3 zijden omringd door tuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd en met een fraai en zonnig terras met veranda op het zuidwesten.

Vanuit de nieuwe villa lanceerde Maxime Meiland, na haar mislukte mode-avontuur met haar merk Monciel waar de kleding bleek ingekocht op Ali Express, haar kinderkledingwebshop gestart. Dochtertje Claire (4) mag de kleding showen. En dat doet ze als een volwaardig model.