Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – ‘Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica Meiland’

0


De dozen kunnen gepakt worden. Erica en Martien Meiland kunnen gaan verhuizen. De Noodwijkse villa die zij voor 2.695.000 euro kochten van Niels van den Berg, de drummer van de band Kensington, staat nu officieel op naam van de Meilandjes.

Uit gegevens van het kadaster blijkt dat de Erica en Martien de koopakte voor de villa op 18 februari  ondertekende . Afdingen was er blijkbaar niet bij, want  Martien betaalden de gevraagde prijs van 2.695.000 euro. Dat ze het huis graag wilde hebben is zeker. De Meilandjes kochten de villa slechts drie dagen nadat die op de markt kwam.

De villa heeft een woonoppervlak van 327 m2 en staat op een perceel van ruim 800 m2. Recent is de villa meer dan grondig gerenoveerd. Zo kwamen er twee nieuwe keukens en vier nieuwe badkamers. Dus hebben Martien en Erica allebei hun eigen badkamer en keuken. De grootste keuken, nu al geclaimd door Martien, heeft een kookeiland uitgevoerd in donker marmer, terwijl de tweede, bescheidener keuken uitgevoerd is in mat antraciet. De tuin is grotendeels betegeld en kent enkele terrassen.

De makelaardij gaf in de advertentie al expliciet aan dat dubbele bewoning mogelijk is, een voorwaarde voor Martien en Erica. In de villa zijn op de begane grond namelijk een eigen appartement annex kantoorruimte. Ook aan de veiligheid van het bekende stel is gedacht. De villa heeft niet alleen een eigen alarmsysteem, maar is ook opgenomen in de route van een beveiligingsbedrijf.De villa werd in mei 2018 gekocht voor slechts 1.35 miljoen euro door Niels van den Berg, de drummer van de band Kensington.  De prijs die de Meilandjes uiteindelijk betaalde voor de villa lijkt op het eerste gezicht dus hoog, maar de Kensington-drummer heeft het hele pand gerenoveerd nadat hij het drie jaar geleden kocht. Desondanks lijkt het geen koopje. Twee andere villa’s in de buurt wisselden recent van eigenaar voor respectievelijk 1.7 miljoen en 1.8 miljoen.

Verkopend makelaar Kuijt zegt in Weekend dat de villa het geld meer dan waard is. ‘Er is heel veel aan gedaan. De vorige eigenaar is anderhalf jaar aan het verbouwen geweest. Het is een compleet ander huis geworden. Ik heb gezien hoe het daarvoor was en er is flink huisgehouden. Het is echt een heel mooi huis.’