BINNENKIJKEN – ‘Tonnetje’ verlies, maar Noordwijkse villa MEILANDJES is verkocht)

0
Erica en Martien Meiland hebben hun huis in Noordwijk weten te verkopen. Een koper zou 2,6 miljoen euro hebben geboden. Bijna een ton minder dan de 2.695.000 euro die Erica en Martien zelf hebben betaald voor de villa. Ze zouden ze dus ongeveer een ton verlies lijden.

De verkoop wordt bevestigd door  de makelaar René van Nierop. Tegen Shownieuws zegt hij dat de koopacte op Goede Vrijdag is getekend. Begin maart besloten Martien en Erica de vraagprijs van hun te koop staande villa in Noordwijk flink te verlagen. De Meilandjes hebben de prijs van villa in Noordwijk die ze vorig voorjaar kochten van Kensington-drummer Niles Vandenberg met ruim twee ton verlaagd. De originele vraagprijs was 2.995.000 euro en werd ‘slechts’ 2.799.500 euro. Overigens nog altijd meer dan de 2.695.000 euro die de Meilandjes er zelf voor betaalden.


De villa heeft een woonoppervlak van 327 m2 en staat op een perceel van ruim 800 m2 en is meer dan grondig gerenoveerd. Zo kwamen er twee nieuwe keukens en vier nieuwe badkamers. Dus kregen Martien en Erica allebei hun eigen badkamer en keuken. De grootste keuken, geclaimd door Martien, heeft een kookeiland uitgevoerd in donker marmer, terwijl de tweede, bescheidener keuken uitgevoerd is in mat antraciet. De tuin is grotendeels betegeld en kent enkele terrassen.

De villa werd in mei 2018 gekocht voor slechts 1.35 miljoen euro door Niels van den Berg, de drummer van de band Kensington.  De prijs die de Meilandjes uiteindelijk betaalde voor de villa leek op het eerste gezicht dus hoog, maar de Kensington-drummer heeft het hele pand gerenoveerd nadat hij het drie jaar geleden kocht. Desondanks lijkt het ondanks de met twee ton verlaagde vraagprijs geen koopje. Twee andere villa’s in de buurt wisselden recent van eigenaar voor respectievelijk 1.7 miljoen en 1.8 miljoen.


De Meilandjes zijn inmiddels binnen Noordwijk verhuisd naar een andere villa die meer privacy biedt.

BINNENKIJKEN! Buren nieuwe villa MEILANDJES willen goed gesprek nu ze nu al overlast van fans hebben