Pagina titel ...

BINNENKIJKEN! Buren nieuwe villa MEILANDJES willen goed gesprek nu ze nu al overlast van fans hebben

0


De Meilandjes mogen dan een nieuwe villa hebben gekocht die hun privacy moet waarborgen, de toekomstige buren van Martien en Erica Meiland vrezen voor overlast. Ze hebben de Meilandjes, die nog moeten verhuizen, al een brief gestuurd om hun bezorgdheid te uiten over de komst van de familie. De fans komen namelijk nu al in hun tuin om te proberen het huis van de Meilandjes te bereiken

‘Gefeliciteerd, een mooie plek, maar willen jullie wel heel snel langskomen voor een wijntje en een goed gesprek over het hek? Kunnen we dat niet verplaatsen?’ Want ze komen nu dus bij hen in de tuin. Het begint alweer,” vertelde Erica Meiland bij Jinek over de brief die die hun nieuwe buurtjes bij hun huidige adres in de bus hebben gedaan.


Het nieuwe huis dat Martien en Erica Meiland de door hun zo gewenste privacy moet bieden ligt op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout en is geschikt voor dubbele bewoning met een riant tuinhuis. het huis ligt aan de bosrand, buiten de bebouwde kom, heeft vrij uitzicht en een tuin rondom.  En het is ook nog eens een miljoen goedkoper dan de villa die zij een half jaar eerder kochten. Wat goooed!

‘Landhuis Duinwijk’ heet het nieuwe optrekje. Het is een riet gedekte villa uit uit 2010 met een vrijstaande garage met eigen oprit en een groot tuinhuis waar Erica haar intrek in neemt. De villa, vraagprijs € 1.750.000, heeft een onder architectuur aangelegde, riante, tuin met diverse terrassen, een jacuzzi en er is ook een binnen- en buiten dierenverblijf. Dat is nu nog in gebruik als kippenren, maar is ideaal voor de honden van de Meilandjes.

Het perceel van maar liefst 2.108m² waarborgt door de ligging grenzend aan het bos de Meilandjes optimale privacy met centrum van Noordwijk, Noordwijkerhout, het strand en de duinen slechts op enkele minuten afstand. De villa beschikt over 8 kamers (5 slaapkamers), 3 badkamers en 2 aparte toiletten.

Nog geen half jaar geleden kochten Martien en Erica Meiland hun droomhuis in Noordwijk, maar afgelopen zaterdagavond op het feest voor zijn zestigste verjaardag vertelden zij alweer te gaan vertrekken! De villa, met inpandig appartement voor Erica, wordt verruild voor een huis in Noordwijk met een oprijlaan en dus met meer privacy!(Lees verder na de video)

Recent, op Martiens verlate feest voor zijn zestigste verjaardag, waren vrijwel alle buren aanwezig. Martien had in zijn speech nieuws voor hen en alle vrienden en familie die naar Noordwijk waren gekomen. “Lieve mensen, welkom op het eerste feest dat we hier geven en dat meteen ook het laatste zal zijn. We gaan weer verhuizen! Ja, alweer. Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan. We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan, en dit gaat dus weer in de verkoop!”Op het feestje, waar uit de showbizz verder Britt Dekker, Connie Breukhoven, Samantha Steenwijk, Gerard Ekdom en Joshua Nolet van Chef’Special aanwezig waren, vertelde Martien dat het besluit niet moeilijk was om te nemen. “Ik zie wel ontzettend op tegen wéér die dozen, weer die verhuisstress, maar daar komen we ook wel weer doorheen. Nee, het volgende huis is niet weer duurder. Het is zelfs goedkoper. Weet je, in Noordwijk hebben we het prima naar onze zin. Natuurlijk is het een gekkenhuis als ik door het dorp loop. Vanmiddag ben ik wel met veertig mensen op de foto gegaan tijdens het boodschappen doen, maar dat is geen probleem. Dat hoort er gewoon bij. Maar dan is het wel lekker dat je als je thuiskomt het hek dicht kan doen en daar niemand ziet!”

De villa waar de Meilandjes nu nog wonen komt te koop te staan voor net geen 3 miljoen.