BINNENKIJKEN – Officieel: in DIT HUIS in Noordwijk gaan Maxime en Leroy wonen

0
Hebben Erica en Martien hun handtekeningen gezet onder het koopcontract van hun villa in Noordwijk, dochter Maxime en haar vriend Leroy hebben zich middels hun handtekening zich verzekerd van een nieuw stulpje in hetzelfde Noordwijk. Het is een iets bescheidener woning met een iets bescheidener prijs. Maxime en Leroy betaalden €734.000 voor de twee-onder-een-kapper.

Dochter Maxime, die momenteel in verwachting is van haar tweede kindje, is onder de pannen! Zij en haar vriend Leroy Molkenboer zijn officieel de trotse huiseigenaren van een nieuw stulpje in Noordwijk. Uit de koopakte bij het kadaster blijkt dat Maxime en Leroy zich vanaf 9 maart eigenaar mogen noemen van het huis waarvoor zij 5000 euro meer betaalden dan de vraagprijs.


De woning in Noordwijk heeft een woonoppervlakte van 139 vierkante meter en beschikt over drie slaap-en twee badkamers. Het huis is totaal gerenoveerd, dus eigenlijk kunnen Maxime, dochtertje Claire en Leroy er zo in trekken. Claire kan zich ook lekker uitleven in de achtertuin van tachtig vierkante meter.

Ook het parkeren van de auto is geen probleem, want er is een eigen garage en op de oprit kan een tweede auto worden geparkeerd. En dan ligt het optrekje ook nog eens op een steenworp afstand van het strand en de duinen.