Pagina titel ...
BINNENKIJKEN bij zangeres LAURA FIGI die 4 TON winst wil maken op haar ENGELS LANDHUIS

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

17 Jaar woont Laura Figi al met man Sjaak in haar Brits aandoend landhuis dat de naam het ‘Huis op ’t Hoogt’ draagt, in het Utrechtse Hollandsche Rading dat zij nu in de verkoop heeft gezet voor net geen twee miljoen. Of de verkoop geheel vrijwillig is, is onduidelijk want er ligt een beslag van de bank op het huis met vrijstaand koetshuis.

(Lees verder na de advertentie)

 

TICKETSALEROME €40, LONDEN €32, NEW YORK €172, MADRID €40 en nog veel meer...

Laura Figi is zo ongeveer de buurvrouw van prinses Beatrix, want ze kan met een wandeling door het bos van Hollandse Rading naar Lage Vuursche lopen waar Beatrix woont. Laura kocht het landhuis in het jaar 2000 voor €1.3 miljoen en wil het nu verkopen voor € 1.995.000. Omdat er een hypotheek op het pand rust van €1.6 miljoen zou Laura dus 400.000 euro winst maken ze haar huis tegen de vraagprijs verkoopt. Volgens de website bekendeburen ligt er overigens al sinds 2012 voor een onbekend bedrag een executoriaal beslag van de bank op het pand.

De totale woonoppervlakte bedraagt 293 vierkante meter. De sfeervolle leefruimte bestaat uit verschillende kamers. De zitkamer heeft een schuifpui naar het terras en open haard. De royale woonkeuken is voorzien van inbouwkasten. Ook is er een bibliotheek met originele schouw en tegeltjes, kastenwand en openslaande deuren naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met inbouwkasten waarvan één toegang geeft tot een dakterras. Biede slaapkamers hebben hun eigen badkamer. In totaal zijn er elf kamers, waarvan zes slaapkamers.

Het koetshuis, gelegen in de royale parktuin, heeft twee grote verwarmde en geïsoleerd kantoorruimtes met openslaande deuren naar de tuin en groot raam waar vroeger de poort zat. De voormalige stallen zijn omgebouwd tot berging voorzien van wastafel en ketel.

De besloten achtertuin is aangelegd in een Engelse landschapsstijl. Achter de woning is een groot terras met aansluitend een groot gazon. Aan de rand van het gazon heeft Laura zithoekjes gemaakt waaronder een zithoek onder een prieeltje bij een vijvertje. Kan het romantischer.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();