Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij PIANOMAN BILLY JOEL die voor € 16.9 miljoen van zijn strandhuisje af wil

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Pianoman Billy Joel (68) probeert zijn strandvilla in Manalapan bij Palm Beach samen met een naast gelegen een braakliggend terrein te verkopen. Joel kocht het in 2014 kocht voor $ 18,3 miljoen en wil er nu slechts $ 16,9 miljoen voor hebben.


De strandvilla heeft maar liefst met negen slaapkamers die allemaal beschikken over een eigen badkamer. Het terrein waarop de villa staat plus het aangrenzende stuk, braakliggende, grond telt bijna vierduizend vierkante meter.
Het huis werd in 2016 door Billy Joel compleet gerenoveerd en aangepast aan de moderne tijd. Zo heeft Joel een eigen bioscoop laten installeren. Ook is er een apart gastenverblijf met twee slaapkamers gebouwd bovenop de garage die plaats biedt aan voor vier auto’s.

Natuurlijk is er ook een zwembad. Dat wordt begrensd door een verhoogde eetpatio met een eigen bar. Ook is er een bubbelbad met fontein, een loungeruimte en een jacuzzi. De villa heeft een eigen aanlegsteiger.
Recent kocht Billy Joel een paardenranch in Wellington voor $ 3,5 miljoen. De ranch, met 12 stallen en een binnen en buitenmanege, was een cadeautje voor Joel voor zijn vierde vrouw, de 36-jarige Alexis Roderick, een ervaren amazone.

Billy Joel verraste afgelopen augustus zijn publiek bij een concert in het New Yorkse Madison Square Garden door met een opzichtige Jodenster op zijn colbert op te treden, terwijl op schermen achter hem medewerkers van het Witte Huis te zien waren.

De uithaal van Joel naar Trump was opmerkelijk. In zijn ruim veertigjarige carrière uitte hij zichzelf zelden over politiek. Pas in 2008 liet hij openlijk weten Democraat te zijn en steunde hij, onder meer met optredens samen met Bruce Springsteen, de kandidatuur van Barack Obama.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();