BINNENKIJKEN bij PIANOMAN BILLY JOEL die nu $12 miljoen korting geeft op zijn strandhuis

0
In 2015 kwam de strandvilla in Manapalan, Florida, voor het eerst op de markt. Zanger Billy Joel wilde er 29 miljoen dollar voor hebben. Een jaar later zakte die prijs tot 27 miljoen dollar en in 2017 tot 20 miljoen dollar. Nu is de strandvilla opnieuw op de markt. De prijs? Nog slechts 16.9 miljoen dollar. 

 


Pianoman Billy Joel (68) probeert zijn strandvilla in Manalapan bij Palm Beach samen met een naast gelegen een braakliggend terrein nu te verkopen voor $16.9 miljoen. Joel kocht het in 2014 kocht voor $ 18,3 miljoen.

De strandvilla heeft maar liefst met negen slaapkamers die allemaal beschikken over een eigen badkamer. Het terrein waarop de villa staat plus het aangrenzende stuk, braakliggende, grond telt bijna vierduizend vierkante meter.


Het huis werd in 2016 door Billy Joel compleet gerenoveerd en aangepast aan de moderne tijd. Zo heeft Joel een eigen bioscoop laten installeren. Ook is er een apart gastenverblijf met twee slaapkamers gebouwd bovenop de garage die plaats biedt aan voor vier auto’s.

Natuurlijk is er ook een zwembad. Dat wordt begrensd door een verhoogde eetpatio met een eigen bar. Ook is er een bubbelbad met fontein, een loungeruimte en een jacuzzi. De villa heeft een eigen aanlegsteiger.

Recent kocht Billy Joel een paardenranch in Wellington voor $ 3,5 miljoen. De ranch, met 12 stallen en een binnen en buitenmanege, was een cadeautje voor Joel voor zijn vierde vrouw, de 36-jarige Alexis Roderick, een ervaren amazone.

Billy Joel verraste augustus 2017 zijn publiek bij een concert in het New Yorkse Madison Square Garden door met een opzichtige Jodenster op zijn colbert op te treden, terwijl op schermen achter hem medewerkers van het Witte Huis te zien waren.

De uithaal van Joel naar Trump was opmerkelijk. In zijn ruim veertigjarige carrière uitte hij zichzelf zelden over politiek. Pas in 2008 liet hij openlijk weten Democraat te zijn en steunde hij, onder meer met optredens samen met Bruce Springsteen, de kandidatuur van Barack Obama.credit: chonrampictures