Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij PATTY BRARD die uit liefde voor man ANTOINE stopt met SHOWNIEUWS en haar huis aan DE AMSTEL verkoopt voor €2.145.000 om op IBIZA te gaan wonen

0
Patty Brard (62) stopt in september met Shownieuws om met man Antoine van de Vijver op Ibiza te gaan wonen. En dat betekent dat het paar hun huis aan de Amstel te koop heeft gezet. Voor €€2.145.000 kunt u het optrekje met een entree van bladgoud en een zwembad en een sauna in het souterrain kopen. EVEN BINNENKIJKEN BIJ PATTY?

Nog tot september is Patty Brard te zien achter de Shownieuwsdesk en dan stopt zij na tien jaar. Dan vertrekt ze naar het Spaanse party-eiland. Antoine zit nu al week op week af op het eiland vanwege zijn werk, maar daar worden ze beiden niet gelukkig van. Dus heeft zij samen met man Antoine besloten haar huis aan de rivier de Amstel te koop te zetten voor €2.145.000. Betaalt een koper die vraagprijs dan maakt het duo een leuke winst, want er rust een hypotheek op van ‘slechts’ 1,5 miljoen euro.

Het woonoppervlak van 250 m2 is verdeeld over vier woonlagen. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. De open keuken biedt een prachtig uitzicht over de Amstel. In het souterrain een sauna, een jacuzzi en het zwembad. Ook is er een dakterras.

Antoine, de man van Patty, ontwierp dit huis zelf, maar de in Indonesië geboren Brard had een flinke vinger in de pap. Dat resulteerde in een Balinese poort om binnen te komen met daarachter een, met blauwe druif overkapte binnenplaats met een zeer bijzondere open haard. De dubbele voordeur geeft toegang tot een entree van bladgoud, dat in oosterse landen geluk voor de bewoners garandeert.

In het souterrain ligt een multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik als slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van vele ingebouwde kastenwanden. De openslaande deuren bieden toegang tot het zwembad, jacuzzi, de Sauna met infrarood en de luxe buitendouches. Dit terras en het zwembad hebben een mooie haag van oosterse zwarte bamboe over de gehele breedte van het terras, mede hierdoor waant u zich hier in een 5 sterren Balinese spa.

De begane grond en het souterrain zijn beide voorzien van bioscoop beamers. De Sonos geluidsinstallaties zijn zowel binnen als buiten het huis in de plafonds weggewerkt en kunnen in alle 9 zones separaat bediend worden. Uiteraard is dit mooie, moderne huis beveiligd met een state of the art alarm systeem.

Comments are closed.