Wie dit is? Dit is CAROLINE VAN DER PLAS als tiener (en de vriendinnen uit die tijd heeft ze nog altijd)

0

Caroline van der Plas won met haar BoerenBurgerBeweging overtuigend de Provinciale verkiezingen. En dat maakt dat alles wat Caroline doet of zegt nieuws is. Als Johan Derksen in Vandaag Inside zegt ‘Caroline was een tenger mooie meisje vroeger’ stuit dat op ongeloof, maar Caroline zelf levert het bewijs dat Derksen de waarheid sprak.

“Ik krijg her en der vragen van mensen die willen weten wat Johan Derksen @vandaaginside bedoelde met dat “Caroline was een tenger mooie meisje vroeger”. Ze geloven het niet. 🤭 Nou, dit was de tijd die Johan bedoelde. Ja, dit ben ik, in de jaren tachtig. ”


De vriendinnen van destijds zijn er nog altijd. “Wij waarschuwen als vriendinnen vaak: neem eens wat rust. Maar dat heeft weinig zin. Ze is wat dat betreft heel eigenwijs,” zegt vriendin Marga de Vries tegen RTL Nieuws.

De vriendinnengroep is, zo zegt Marga, heel belangrijk voor Caroline. “We zijn al jaren met een trouw groepje uit Deventer. We zaten met elkaar in een meidenkoor. Elke maandagavond, met een borrel op het podium, stonden we te zingen. En we plannen regelmatig met de groep een uitje. We zijn laatst nog in Volendam geweest. Lachen, zingen en wijntjes drinken.”


Zien de vriendinnen Caroline als de opvolger van minister-president Mark Rutte? “Geen idee. Wij maken al grapjes over Caroline in het Torentje”, zegt vriendin Marga. “Ze wil wel echt iets betekenen, niet in de oppositie, maar echt meebesturen. Ze is ook veel meer op ons land gericht, dan op het buitenland.”