BINNENKIJKEN – PATTY BRARD vindt kijkers die niet direct 2.3 miljoen willen neertellen voor haar villa ‘zeikerds’

0
Patty Brard vindt de mensen die interesse tonen voor haar voor 2.3 miljoen te koop staande villa aan de Amstel, maar na het kijken niet direct de portemonnee trekken  maar zeikerds. “Interesse van potentiële kopers is er al geweest, maar je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds. Je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen.”

Patty Brard zei begin dit jaar dat ze ook prima in een flatje zou kunnen wonen en dat gaat ze nu ook doen. Haar villa aan de Amstel, met een entree in bladgoud, ging ruim een maand geleden in de verkoop. Bieden vanaf 2.3 miljoen.


Zes weken later zijn er kijkers genoeg, maar vooralsnog wil niemand er de gevraagde 2,3 miljoen euro voor neertellen. “Interesse van potentiële kopers is er al geweest, maar je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds. Je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen”, zegt ze in weekblad Privé.

In het weekblad zegt ze geen haast te hebben met de verkoop. “In tegenstelling tot enkele jaren geleden, toen het ook te koop stond, gaat het nu gepaard met veel meer rust. Toen moest ik het met alle geweld snel kwijt zijn, nu vind ik het ook helemaal prima als het er pas over een jaar of twee van komt. We zien het wel.”


Toen het pand begin juni in de verkoop ging schreef Patty Brard op Instagram: “Met een dubbel gevoel en een beetje buikpijn gaat vanaf morgen dan toch ons huis in de verkoop en gaan wij rustig op zoek naar een kleiner gelijkvloers onderkomen in Nederland! Nee, nog geen serviceflat 😂en we blijven ook gewoon nog steeds lekker doorwerken, maar met het oog op de oude dag gaan we nu vast op zoek naar een kleiner pied a terre in Nederland naast dat heerlijke huis in ibiza waar we ook nog steeds zo van genieten!.”

Patty hoopt 2,3 miljoen euro te krijgen met de verkoop van haar villa. Op de villa rust een hypotheek van 1,5 miljoen euro.

In Weekend vertelde Brard afgelopen oktober dat ze ook prima in een flat zou kunnen wonen. “Die heel hoge pieken ken ik, maar heel diepe dalen heb ik in deze tijd ook meegemaakt, al is het met een zwembad en een tuin om me heen. Kijk, als ik morgen zou moeten verhuizen naar een flat, dan zou ik het ook prima en leuk vinden, alleen dan wel met een groot balkon, haha.”

Patty Brard zette haar villa aan de Amstel, met een entree in bladgoud, een zwembad en een sauna, al een aantal keren te koop. Eerst voor €2.145.000. Geen koper dus haalde ze de villa vervolgens weer uit de verkoop, bood het te huur aan voor €11.950 per maand en probeerde de villa in 2017 weer te verkopen door een korting te geven van bijna twee ton op de oorspronkelijke vraagprijs. Weer geen koper, dus woont Brard nog altijd aan de Amstel.

De villa heeft een woonoppervlak, verdeeld over vier woonlagen, van 250 m2. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. De open keuken biedt een prachtig uitzicht over de Amstel. In het souterrain een sauna, een jacuzzi en het zwembad. Ook is er een dakterras.Antoine, de man van Patty, ontwierp dit huis zelf, maar de in Indonesië geboren Brard had een flinke vinger in de pap. Dat resulteerde in een Balinese poort om binnen te komen met daarachter een, met blauwe druif overkapte binnenplaats met een zeer bijzondere open haard. De dubbele voordeur geeft toegang tot een entree van bladgoud, dat in oosterse landen geluk voor de bewoners garandeert.

In het souterrain ligt een multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik als slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van vele ingebouwde kastenwanden. De openslaande deuren bieden toegang tot het zwembad, jacuzzi, de Sauna met infrarood en de luxe buitendouches. Dit terras en het zwembad hebben een mooie haag van oosterse zwarte bamboe over de gehele breedte van het terras, mede hierdoor waant u zich hier in een 5 sterren Balinese spa.

De begane grond en het souterrain zijn beide voorzien van bioscoop beamers. De Sonos geluidsinstallaties zijn zowel binnen als buiten het huis in de plafonds weggewerkt en kunnen in alle 9 zones separaat bediend worden. Uiteraard is het moderne huis beveiligd met een state of the art alarm systeem.