Pagina titel ...
maandag, februari 17
BINNENKIJKEN bij PATTY BRARD die u een korting van TWEE TON geeft als u haar huis koopt

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Patty Brard (62) zette haar villa aan de Amstel, met een entree in bladgoud, een zwembad en een sauna, voor €2.145.000 te koop, haalde de villa vervolgens weer uit de verkoop, bood het te huur aan voor €11.950 per maand en probeert de villa nu weer te verkopen door een korting te geven van bijna twee ton op de oorspronkelijke vraagprijs. Voor €1.950.000 bent u de nieuwe eigenaar. EVEN BINNENKIJKEN?

(Lees verder na de advertentie)

 

Patty Brard (62) kondigde afgelopen mei aan de tv-wereld te verruilen voor een rustiger leven op Ibiza, maar lijkt daar nu toch op terug te komen. Later vertelde ze in het NPO Radio 2 programma ’t Wordt nu laat dat ze na haar vertrek bij Shownieuws, afgelopen september niet van de buis verdwijnt: “Ik blijf toch nog wel dingetjes op televisie doen”, vertrouwde ze presentatrice Evelien de Bruijn toe.

Brard hintte op een real lifeachtig programma vanuit haar huis op Ibiza waar ze topmuzikanten ontvangt die de sterren van de hemel spelen, terwijl Patty in de keuken staat.

De villa aan de Amstel werd eerst in de verkoop gezet voor €2.145.000. Toen er geen koper opdaagde kwam de villa te hur te staan voor het schamele bedrag van €11.950 per maand. Dat bleek misschien iets te hoog gegrepen want er daagde geen huurder op. Dus staat de villa nu weer, met een korting van bijna twee ton, in de verkoop voor €1.950.000.

De villa heeft een woonoppervlak, verdeeld over vier woonlagen, van 250 m2. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. De open keuken biedt een prachtig uitzicht over de Amstel. In het souterrain een sauna, een jacuzzi en het zwembad. Ook is er een dakterras.

Antoine, de man van Patty, ontwierp dit huis zelf, maar de in Indonesië geboren Brard had een flinke vinger in de pap. Dat resulteerde in een Balinese poort om binnen te komen met daarachter een, met blauwe druif overkapte binnenplaats met een zeer bijzondere open haard. De dubbele voordeur geeft toegang tot een entree van bladgoud, dat in oosterse landen geluk voor de bewoners garandeert.

In het souterrain ligt een multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik als slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van vele ingebouwde kastenwanden. De openslaande deuren bieden toegang tot het zwembad, jacuzzi, de Sauna met infrarood en de luxe buitendouches. Dit terras en het zwembad hebben een mooie haag van oosterse zwarte bamboe over de gehele breedte van het terras, mede hierdoor waant u zich hier in een 5 sterren Balinese spa.

De begane grond en het souterrain zijn beide voorzien van bioscoop beamers. De Sonos geluidsinstallaties zijn zowel binnen als buiten het huis in de plafonds weggewerkt en kunnen in alle 9 zones separaat bediend worden. Uiteraard is het moderne huis beveiligd met een state of the art alarm systeem.

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK