Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij PATTY BRARD die zegt prima in een flatje te kunnen wonen, maar resideert in deze VILLA van twee miljoen

0


Patty Brard zegt vandaag dat ze ook prima in een flatje zou kunnen wonen, maar ze woont in villa aan de Amstel met een entree in bladgoud. Even binnenkijken in het ‘flatje’ van Patty?

Patty Brard heeft al zo veel pieken en dalen in haar leven gekend dat ze inmiddels weet dat ze ook gelukkig is als er geen geld is. In Weekend zegt de presentatrice dat ze ook prima in een flat zou kunnen wonen. “Die heel hoge pieken ken ik, maar heel diepe dalen heb ik in deze tijd ook meegemaakt, al is het met een zwembad en een tuin om me heen. Kijk, als ik morgen zou moeten verhuizen naar een flat, dan zou ik het ook prima en leuk vinden, alleen dan wel met een groot balkon, haha.”


Patty Brard zette haar villa aan de Amstel, met een entree in bladgoud, een zwembad en een sauna, al een aantal keren te koop. Eerst €2.145.000 te koop. Geen koper dus haalde ze de villa vervolgens weer uit de verkoop, bood het te huur aan voor €11.950 per maand en probeerde de villa in 2017 weer te verkopen door een korting te geven van bijna twee ton op de oorspronkelijke vraagprijs. Weer geen koper, dus woont Brard nog altijd aan de Amstel.

De villa heeft een woonoppervlak, verdeeld over vier woonlagen, van 250 m2. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. De open keuken biedt een prachtig uitzicht over de Amstel. In het souterrain een sauna, een jacuzzi en het zwembad. Ook is er een dakterras.

Antoine, de man van Patty, ontwierp dit huis zelf, maar de in Indonesië geboren Brard had een flinke vinger in de pap. Dat resulteerde in een Balinese poort om binnen te komen met daarachter een, met blauwe druif overkapte binnenplaats met een zeer bijzondere open haard. De dubbele voordeur geeft toegang tot een entree van bladgoud, dat in oosterse landen geluk voor de bewoners garandeert.

In het souterrain ligt een multifunctionele ruimte, momenteel in gebruik als slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van vele ingebouwde kastenwanden. De openslaande deuren bieden toegang tot het zwembad, jacuzzi, de Sauna met infrarood en de luxe buitendouches. Dit terras en het zwembad hebben een mooie haag van oosterse zwarte bamboe over de gehele breedte van het terras, mede hierdoor waant u zich hier in een 5 sterren Balinese spa.De begane grond en het souterrain zijn beide voorzien van bioscoop beamers. De Sonos geluidsinstallaties zijn zowel binnen als buiten het huis in de plafonds weggewerkt en kunnen in alle 9 zones separaat bediend worden. Uiteraard is het moderne huis beveiligd met een state of the art alarm systeem.