THOMAS BERGE en ELIANNE 10 weken na geboorte dochtertje Sky uit elkaar

0

(Beeld: Instagram Thomas Berge)

Thomas Berge en zijn vriendin Elianne, die begin dit jaar ouders zijn geworden van dochtertje Sky, zijn uit elkaar zijn. Het nieuws wordt bevestigd door het management van het stel.


Vandaag, zondag, zou er een groot feest zijn georganiseerd voor de verjaardagen van Thomas (34) en Elianne (25), maar alle gasten zijn, met als reden privéomstandigheden, afgezegd. Een bekende van het stel heeft zaterdag aan Shownieuws bevestigd dat het feest niet doorgaat en dat het stel uit elkaar is.

De breuk blijkt vanuit Thomas te komen, zo bevestigt een bron. Hij zou niet langer een relatie willen hebben met Elianne. Tijdens de zwangerschap van hun tweede kindje zou het stel ook in relatietherapie zijn geweest, maar helaas zonder resultaat.


Uit een eerdere relatie heeft Thomas een zoon, Jack. Sky is het tweede kindje voor Elianne en de zanger, die samen zoon Saint hebben van één jaar. Bij de komst van Sky op 3 janauari 2024 schreef mama Elianne nog op X: “Ons leven nooit meer hetzelfde met de komst van jou, de kers op de taart, het mooiste meisje wat we ooit hebben gezien. Wat ben je prachtig en wat zijn we verliefd op je. Wij houden zó ontzettend veel van je. Je bent het passende stukje in onze puzzel, zo welkom, zo gewenst, zo geliefd. Vernoemd naar jouw twee oma’s & overgroot oma in de hemel: ‘Margo, Elisabeth en Anne-Marie’.”