Alfred van den Heuvel heeft het gehad met Nederland en verkast voor altijd naar Spanje

0
Alfred van den Heuvel en vrouw Debbie vestigen zich definitief in Spanje
123 Olé hebben zij hun huis in het Catalaanse dorp Sant Andreu del Terri gedoopt
in hun riante huis drijven ze ook een bed & breakfast.
Voor Alfred van den Heuvel is het een uitgemaakte zaak dat zijn toekomst in Spanje ligt
Aan luxe ontbreekt het Alfred en Debbie niet in Spanje
Vor Alfred voelt Nederland al tijden niet meer als thuis
Als de musical Heerlijk Duurt Het Langst eind juni de laatste voorstelling heeft beleefd gaat het linea recta richting Spanje
Vervelen zal Alfred van den Heuvel zich niet onder de Spaanse zon
In Spanje neemt hij de taak van full time gastheer annex klusjesman op zich
Zijn vrouw Debbie de spil is van bed & breakfast 123 Olé
Samen met Debbie organiseert hij o.a ook workshops creatief schrijven en yoga
Wat Alfred van den Heuvel betreft zullen ze kinderen, Sam (19) en Roos (15) als Spanjaarden door het leven gaan
Ook toekomstige kleinkinderen zullen niet beter weten dan dat zij echte Spanjaarden zijn.
Alfred van den Heuvel heeft het gehad met Nederland. De acteur, nog tot eind juni te zien in de musical Heerlijk Duurt het Langst, kiest ervoor om zich met vrouw Debbie definitief in Spanje te vestigen…

Voor Alfred van den Heuvel is het een uitgemaakte zaak dat zijn toekomst in Spanje ligt, waar hij al sinds 2005 een huis heeft. Maar keerde hij in de afgelopen tien jaar nog regelmatig voor werk naar ons land terug als de musical Heerlijk Duurt Het Langst eind juni de laatste voorstelling heeft beleefd gaat het linea recta richting Spanje en keert hij nooit meer terug naar Nederland, want ons land voelt al tijden niet meer als thuis voor Alfred en zijn vrouw Debbie.

Thuis voelt hij zich wel in Sant Andreu del Terri, een klein Catalaans dorpje onder de rook van Gerona, in het huis dat hij 123 Olé doopte en waar hij samen met Debbie ook gasten ontvangt, want Alfred van de Heuvel en Debbie wonen er niet alleen, maar drijven in hun riante huis ook een bed & breakfast.


Wat Alfred van den Heuvel betreft zullen ze kinderen, Sam (19) en Roos (15) als Spanjaarden door het leven gaan en zullen ook de toekomstige kleinkinderen niet beter weten dan dat zij echte Spanjaarden zijn.

Vervelen zal Alfred van den Heuvel zich niet onder de Spaanse zon, want waar zijn vrouw Debbie de spil is van bed & breakfast 123 Olé, neemt de acteur die op tv o.a. te zien was in de kijkcijfersuccessen als Ook Dat Nog!, Binnenlandse Zaken, de Sylvia Millecam Show en in de comedy Kinderen Geen Bezwaar de taak van full time gastheer annex klusjesman op zich. Samen met Debbie organiseert hij o.a ook workshops creatief schrijven en yoga.


Maar eerst is er voor Alfred van den Heuvel nog de voorstelling van Heerlijk Duurt Het Langst op 3 juni in het Amsterdamse Carré, want het theater heeft de voorstelling geprogrammeerd vanwege het grote succes in de rest van het land.

De vijftig jaar geleden voor het eerst opgevoerde musical Heerlijk Duurt Het Langst, met in de hoofdrollen Lone van Roosendaal, Chris Tates en Alfred van den Heuvel, was de eerste van zeven musicals die Schmidt en Bannink samen maakten en bevat beroemde nummers als Op een mooie Pinksterdag, Zeur niet, Kom Kees en Het is over.