PATTY BRARD weg bij Shownieuws: ’Tijd voor even wat anders’

0

(Beeld: CP)

Patty Brard is de komende tijd niet te zien in Shownieuws van SBS6. Ze heeft haar contract niet verlengd. De zangeres en presentatrice verteldehet nieuws opmerkelijk genoeg bij concurrent  RTL Boulevard.


“Ik ben voorlopig even op Ibiza”, zei de 69-jarige Brard bij RTL Boulevard. Ze zal ‘eventjes’ niet in Shownieuws te zien zijn, het programma waarvan zij lange tijd een van de vaste gezichten was.

Het contract liep af, legde Brard uit. “En toen heb ik het niet verlengd. Het was gewoon tijd voor even wat anders. En voor hetzelfde geld ga ik weer terug, hoor. Dat kan. Maar voor nu eventjes niet.”


Kwestie van geld misschien? Sprake van ruzie achter de schermen is er in elk geval niet. “Ik ben dol op al mijn collega’s.” Dat de presentatrice helemaal niet meer op de buis zal verschijnen, lijkt onwaarschijnlijk. “Ik werd net ook gebeld voor een nieuw format van Amazon Prime. Dan denk ik: ook leuk. (…) Ga ik even over nadenken.”

Antoine, de man van Patty, staat volledig achter haar keuze om te stoppen bij het programma vertelt Brard nog bij Boulevard. “Antoine steunt mij in mijn onderbuikgevoel.”