‘Nú al bonje in RACHELS brasserie Casa Hazes in Spanje’ (personeel te intiem met klanten….)

0

(Beeld: CP)

Nog maar twee weken geleden opende Rachel Hazes haar brasserie Casa Hazes in het Spaanse Torremolinos, maar nu klagen de buren al over het geluid en over het personeel dat het met klanten zou aanleggen…


Patty Brard zegt in Shownieuws dat omwonenden klagen over geluidsoverlast en het personeel. “Omwonden die ons dus inderdaad gebeld hebben om te zeggen dat het ontzettend luidruchtig is. Er schijnt allemaal nieuw personeel rond te lopen dat zelf ook nogal wat biertjes en shotjes lust en ook wel héél klantvriendelijk is, als je begrijpt wat ik bedoel.’

Rachel nam de zaak over Melanie Beense, dochter van zanger Peter Beense.  Melanie zou het nieuwe personeel van Rachel een maand inwerken. maar twee weken na de opening is Melanie niet meer aanwezig. Volgens Patty heeft Melanie geklaagd tegen Rachel. ‘Toen wij vandaag belden naar Casa Hazes en vroegen of ze er nog werkt, kon het personeel daar geen antwoord op geven.’ Ook Beense was niet beschikbaar voor een reactie.


Rachel Hazes opende 10 februari de deuren van haar Brasserie Casa Hazes in Torremolinos, Spanje. Ook ‘Rachels kroketten’ staan op het menu en ‘die gaan hartstikke goed’, vertelde Rachel onlangs voor de camera van Shownieuws. De kroketten met mosterd op brood zijn een knipoog naar de benaming ‘gecremeerde kroket’ die juicevlogger Yvonne Coldeweijer voor Rachel Hazes gebruikt.

Verder staat bijvoorbeeld ‘Zeg maar niets meer’ op het menu: een broodje shoarma met knoflooksaus. ‘Zeg maar niets meer, want dan stink je lekker uit je mond’, vertelde Rachel. Het openen van een eigen Hazes-brasserie was volgens weduwe Hazes een langgekoesterde wens van volkszanger André Hazes, die in 2004 overleed.