Pagina titel ...
maandag, juli 13
Nachtmerrie voor Leontine Borsato – Haar Marco vindt troost bij ex Denise

0

Voor Leontine Borsato (52) moet het een nachtmerrie zijn dat haar Marco (53), de man met wie zij 22 getrouwd was nu, nog geen drie weken na de breuk, troost vindt bij zijn inmiddels ook gescheiden ex Denise Boekhoff (48). De lieve reacties van Marco onder Instagram-berichtjes van Denise tijdens zijn huwelijk met Leontine zijn inmiddels overgegaan in face to face-ontmoetingen. En de verhalen als zouden de oud-geliefden de draad weer samen willen oppakken na hun beider stukgelopen relaties zwellen aan.

Nog geen maand na Marco’s vertrek uit de echtelijke woning in Blaricum mag blijkbaar iedereen weten dat hij troost vindt bij zijn ex Denise Boekhoff. Ze zijn zelfs inmiddels al een bekende verschijning in het Alkmaarse uitgaansleven en alles lijkt weer precies als vroeger…

(Lees verder na de advertentie)

Acht jaar duurde het geluk van Marco en Denise. Toen koos zij voor ondernemer Robert Jan de Boer en bleef Marco in tranen achter. Terwijl Denise met nieuwe liefde Robert Jan twee zonen kreeg, vond Marco het geluk bij Leontine en zag vanaf een afstand dat Denise scheidde van de vader van haar zoontjes en een relatie kreeg met Arjan Boon, die haar een dochter schonk. Maar ook die relatie beklijfde niet.

Denise Boekhoff (Foto: Frans van Zijst)

Op het einde van de relatie van Denise met Arjan bloeide ook het contact tussen Denise en Marco weer op. En al snel liet Denise weten dat haar relatie met Marco altijd heel bijzonder was geweest. In die bijzondere relatie lijkt nu nieuw leven ingeblazen te worden. Ook Marco maakte er het afgelopen jaar bepaald geen geheim van gemaakt nog altijd onder de indruk te zijn van ex-Denise. ‘Prachtig ben je nog steeds’ schreef hij als reactie onder een foto van Denise die zij op Instagram had gezet.

Denise, die nog altijd deels werkt als fotomodel, zal ook een van de eersten zijn geweest die wist van de huwelijksproblemen van Marco en Leontine,  want zij en Marco’s moeder Mary hebben nadat Denise Marco inruilde voor een andere man altijd contact gehouden. Ook was ze de lieveling van haar schoonmoeder Mary, die haar geregeld vroeg om mee te lopen in de bruidsmodeshows die ze in haar zaak De Witte Markies gaf. Het verhaal wil ook dat Mary in Denise altijd haar ideale schoondochter is blijven zien.

En misschien wordt Denise ook wel de volgende mevrouw Borsato…

Na de breuk met Leontine, nog geen maand geleden, zijn Marco en Denise in het Alkmaarse uitgaansleven al een bekende verschijning geworden. In de nieuwste editie van weekblad Privé staat het zo: ‘Ik was aan het stappen in eetcafé Pluim in het centrum van Alkmaar. Tot mijn grote verbazing zag ik daar Marco Borsato achter de bar staan. Hij was drankjes aan het tappen en had de grootste schik. Deze zaak is van Peter Visser, dat is een heel goede vriend van Marco. Dat waren ze al in hun jeugd. Toen ik op zaterdag daar weer was, zag ik dat Marco er wederom was. Maar nu was ook zijn ex-vriendin DENISE BOEKHOFF aanwezig. Er waren nog wat mensen bij en het zag er allemaal erg gezellig uit. Ik weet niet of Marco en zijn ex een relatie hebben, dat kon ik er niet uit opmaken. Maar dat ze nog wel een klik hebben, was overduidelijk.’

In 2011 was geluk nog heel gewoon. V.l.n.r.-Leontine Borsato, Marco Borsato, Arjan Boon en Denise Boekhoff (Foto: Frans van Zijst)

Duidelijk lijkt dat Marco de banden met mooi Denise weer stevig heeft aangehaald nu hij weer single is. Vraag is alleen of Denise slechts een luisterend oor biedt of dat er al meer is tussen de voormalig geliefden die elkaar nooit uit het oog verloren tijdens hun andere relaties. Vrienden een kennissen van zowel Marco als Denise zou het overigens niet verbazen als de twee in de nabije toekomst weer samen door een deur gaan. Dat zou dan vooralsnog de deur van Denise’s huis moeten zijn, want Marco is nog op zoek naar geschikte woonruimte na zijn vertrek uit de Blaricumse villa waar Leontine nu met haar drie kinderen een nieuwe start moet maken.

Leontine Borsato liet tien dagen nadat de breuk met Marco publiekelijk bekend werd, op Valentijnsdag, voor het eerst van zich horen. Op Instagram post Leontine een foto met daarin een de zint. “Loslaten is het nieuwe verbinden”.  In het bijschrift wenst ze haar volgers een fijne Valentijnsdag. In de comments wordt ze overladen met reacties met hartjes.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0