Marco Borsato terug bij ex Denise? ‘Marco heeft een speciaal plekje in mijn hart’

0

Voor Leontine Borsato (52) moet het een nachtmerrie zijn dat haar Marco (53), de man met wie zij 22 getrouwd was, nu nu de scheiding officieel is op het punt zou staan terug te keren in de armen van zijn inmiddels ook gescheiden ex Denise Boekhoff (49). Denise Boekhoff: Denise: ‘Marco heeft een speciaal plekje in mijn hart. En dat zal altijd zo blijven. Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek’.

“Ik benijd Marco niet. Ik heb echt met hem te doen.’ Dat zegt Denise Boekhoff (49) over haar ex-vriend en grote jeugdliefde Marco Borsato (53). Zeven jaar lang hadden zij in de jaren negentig een relatie. In de afgelopen maanden werd Denise’s naam weer vaak in een adem met Marco genoemd.


‘Natuurlijk ben ik er voor hem’, vertelt ze aan Story. ‘Marco is mijn eerste echte grote liefde. We hebben samen een heel belangrijke periode doorgemaakt. Dat je elkaars eerste liefde bent, maar ook zijn doorbraak. Er waren zoveel mooie momenten die we samen mochten meemaken. Dat blijft speciaal. Ook als je niet meer samen bent en je met een ander gelukkig wordt.’

Nu de scheiding van Marco en Leontine is afgewikkeld en is Denise ook weer vrijgezel zwellen de geruchten aan over een mogelijk herstart van hun oude relatie. Denise: ‘Marco heeft een speciaal plekje in mijn hart. En dat zal altijd zo blijven. Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek. Ik ben vrijgezel en dat leventje bevalt me goed. () Wel appen we veel, en af en toe een belletje. Marco wil vooral veel rust en dat gun ik hem. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt!’ De lieve reacties van Marco onder Instagram-berichtjes van Denise tijdens zijn huwelijk met Leontine zijn zouden inmiddels zijn overgegaan in face to face-ontmoetingen.


Acht jaar duurde het geluk van Marco en Denise. Toen koos zij voor ondernemer Robert Jan de Boer en bleef Marco in tranen achter. Terwijl Denise met nieuwe liefde Robert Jan twee zonen kreeg, vond Marco het geluk bij Leontine en zag vanaf een afstand dat Denise scheidde van de vader van haar zoontjes en een relatie kreeg met Arjan Boon, die haar een dochter schonk. Maar ook die relatie beklijfde niet.

Denise Boekhoff (Foto: Frans van Zijst)

Op het einde van de relatie van Denise met Arjan bloeide ook het contact tussen Denise en Marco weer op. En al snel liet Denise weten dat haar relatie met Marco altijd heel bijzonder was geweest. In die bijzondere relatie lijkt nu nieuw leven ingeblazen te worden. Ook Marco maakte er het afgelopen jaar bepaald geen geheim van gemaakt nog altijd onder de indruk te zijn van ex-Denise. ‘Prachtig ben je nog steeds’ schreef hij als reactie onder een foto van Denise die zij op Instagram had gezet.

Denise, die nog altijd deels werkt als fotomodel, zal ook een van de eersten zijn geweest die wist van de huwelijksproblemen van Marco en Leontine,  want zij en Marco’s moeder Mary hebben nadat Denise Marco inruilde voor een andere man altijd contact gehouden. Ook was ze de lieveling van haar schoonmoeder Mary, die haar geregeld vroeg om mee te lopen in de bruidsmodeshows die ze in haar zaak De Witte Markies gaf. Het verhaal wil ook dat Mary in Denise altijd haar ideale schoondochter is blijven zien.

En misschien wordt Denise ook wel de volgende mevrouw Borsato…Al snel na de breuk met Leontine werden Marco en Denise samen in het Alkmaarse uitgaansleven  gesignaleerd. Weekblad Privé citeerde recent een ingewijde. ‘Ik was aan het stappen in eetcafé Pluim in het centrum van Alkmaar. Tot mijn grote verbazing zag ik daar Marco Borsato achter de bar staan. Hij was drankjes aan het tappen en had de grootste schik. Deze zaak is van Peter Visser, dat is een heel goede vriend van Marco. Dat waren ze al in hun jeugd. Toen ik op zaterdag daar weer was, zag ik dat Marco er wederom was. Maar nu was ook zijn ex-vriendin Denise Boekhoff aanwezig. Er waren nog wat mensen bij en het zag er allemaal erg gezellig uit. Ik weet niet of Marco en zijn ex een relatie hebben, dat kon ik er niet uit opmaken. Maar dat ze nog wel een klik hebben, was overduidelijk.’

In 2011 was geluk nog heel gewoon. V.l.n.r.-Leontine Borsato, Marco Borsato, Arjan Boon en Denise Boekhoff (Foto: Frans van Zijst)

Duidelijk lijkt dat Marco de banden met mooi Denise weer stevig heeft aangehaald nu hij weer single is. Vraag is alleen of Denise slechts een luisterend oor biedt of dat er al meer is tussen de voormalig geliefden die elkaar nooit uit het oog verloren tijdens hun andere relaties. Vrienden een kennissen van zowel Marco als Denise zou het overigens niet verbazen als de twee in de nabije toekomst weer samen door een voordeur gaan.