KOEN WAUTERS laat getatoeëerde trouwring weglaseren: ‘liefde is er niet meer, dus hij mag weg’

0

(Beeld: CP)

Koen Wauters heeft zijn laat getatoeëerde trouwring laten weglaseren. Vier jaar geleden scheidde de Clouseau-zanger van Valerie De Booser en nu is het dus tijd om de tatoeage te verwijderen.“ De liefde is er niet meer, dus hij mag weg.” Dat zijn kinderen die hij met Valarie kreeg het misschien niet zo leuk vinden neemt hij op de koop toe. “Die hebben daar misschien gemengde gevoelens over, dat zou kunnen. Maar daar ga ik geen rekening mee houden. Mijn lichaam, mijn beslissing”, zegt hij stellig.


Koen Wauters (56) neemt afscheid van zijn getatoeëerde trouwring, vertelde hij in het Vlaamse radioprogramma JOE le taxi dat ook geflimd werd . Vier jaar geleden scheidde de Clouseau-zanger van Valerie De Booser en nu is het dus tijd om de tatoeage te verwijderen.

“Ik heb ondertussen een paar sessies achter de rug om mijn getatoeëerde ring eraf te krijgen,” zegt hij. Wauters liet de tatoeage in 2004 zetten toen hij in het huwelijksbootje stapte met Valerie De Booser. Omdat hij juwelen niet goed verdraagt, “Maar ook omdat het een mooie blijk van mijn inzet en liefde was.”


Vier jaar geleden strandde het huwelijk. “Nu mag de tattoo er af, hè. Dat huwelijk is er niet meer, die liefde is er niet meer.” “Maar de kinderen zijn er nog wel, vinden zij dat niet erg?”, vraagt Joe-presentatrice Van Elsen meteen. “Die hebben daar misschien gemengde gevoelens over, dat zou kunnen. Maar daar ga ik geen rekening mee houden. Mijn lichaam, mijn beslissing,” zegt Wauters.