Pagina titel ...
BINNENKIJKEN in strandhuis van Gert Verhulst; het meest exclusieve van Vlaanderen

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!

Het huis van Gert Verhulst in Oostduinkerke is niet alleen een uniek huis, het werd ook uitgeroepen tot het meest exclusieve strandhuis van Vlaanderen. Verhulst kocht het pand voor 6.5 miljoen. Een koopje, want de oorspronkelijke vraagprijs lag ruim twee miljoen hoger.


Het huis van de man achter K3 en Studio 100 heeft een binnen- en buitenzwembad, een garage met plaats voor vier auto’s, vijf slaapkamers met ieder hun eigen badkamer en een spectaculair zicht op de duinen.

(Lees verder na de advertentie)

 

De woonkamer van Gert baadt in het licht en sluit aan op de veranda. Het kookgedeelte in de ruime leefkeuken is compact, maar alle benidgde apartuur voor het bereiden van goede maaltijd is aanwezig.

De badkamer op de begane grond heeft naast over een ligbad, aparte douche en ingebouwde kasten. Op de verdieping zijn drie slaapkamers ingericht.

Buiten twee terrassen in een grote tuin die je de mogelijkheid geeft op ieder moment van de dag te kiezen tussen zon of schaduw kunt kiezen. En dat allemaal ook nog eens op nauwelijks 2 kilometer van de zee.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();