Nu hij stopt met Samson & Gert gaat GERT VERHULST relaxen in zijn 6.5 miljoen kostende strandhuis; het meest exclusieve van Vlaanderen

0
Gert Verhulst, de bedenker van K3 en baas van Studio 100 heeft afscheid genomen van zijn trouwe viervoeter Samson. Samsons nieuwe baasje is niemand minder dan Gerts dochter Marie die de riem van haar vader over neemt. Voor Gert Verhulst betekent dat hij, na afloop van de afscheidstournee van Samson en Gert, meer tijd gaat doorbrengen in zijn strandhuis van 6.5 miljoen in Oostduinkerke, het huis dat werd uitgeroepen tot het meest exclusieve strandhuis van Vlaanderen.

Gert (51) heeft zijn hond Samson dus overgegeven aan dochter Marie (24). Zij en grote broer Viktor (25) zijn inmiddels vaste gezichten in het Vlaamse showbizzland. Dat Marie uiteindelijk de riem van Samson in handen kreeg was opmerkelijk. Samson en Gert’ was tot nu een mannenbastion: Samson, Gert, Alberto, de burgemeester, Van Leemhuysen, Octaaf De Bolle… Er leek geen plaats voor vrouwen in de buurt van de bobtail. maar niets bleek dus minder waar.


De samenwerking met een pratende hond in Samson & Gert was het eerste grote succes van Gert Verhulst. Tot april toeren Gert, Samson en nieuwe baasje Marie nog een keer langs alle theaters. De belangstelling van het publiek is enorm.

En na die tour gaat Gert relaxen in zijn huis in Oostduinkerke dat werd uitgeroepen tot het meest exclusieve strandhuis van Vlaanderen. Verhulst kocht het pand voor 6.5 miljoen. Een koopje, want de oorspronkelijke vraagprijs lag ruim twee miljoen hoger.


Het huis heeft een binnen- en buitenzwembad, een garage met plaats voor vier auto’s, vijf slaapkamers met ieder hun eigen badkamer en allemaal met een spectaculair zicht op de duinen. De woonkamer van Gert baadt in het licht en sluit aan op de veranda. Het kookgedeelte in de ruime leefkeuken is compact, maar alle benodigde apparatuur voor het bereiden van een goede maaltijd is aanwezig. De badkamer op de begane grond heeft naast een ligbad, een aparte douche en ingebouwde kasten. Op de verdieping zijn drie slaapkamers.

Buiten twee terrassen in een grote tuin die je de mogelijkheid geeft op ieder moment van de dag te kiezen tussen zon of schaduw kunt kiezen. En dat allemaal ook nog eens op nauwelijks 2 kilometer van de zee. prima plek om te relaxen dus voor Gert en Ellen Callebaut, zijn vriendin die hij afgelopen jaar na een relatie van tien jaar trouwde.

Het liefdesleven van het 51-jarige baasje van Samson was vaak voorpaginanieuws. Zo had hij een relatie met de roodharige K3-zangeres Karen Damen en in 2012 met de Nederlandse Josje Huisman, die destijds ook in K3 zat. De kortstondige affaire met Josje leidde bijna tot een definitieve breuk met Ellen, met wie hij toen zo’n drie jaar samen was.

De tijd waarin het privéleven van Gert het nieuws haalde is inmiddels voorgoed voorbij. “Ik geniet van mijn twee volwassen kinderen en vrouw. Voor mij is het gezinsleven belangrijk. Voor mij geen andere vrouwen meer in mijn leven. Als je nu vraagt: ‘Hoe gaat het privé?’, dan kan ik kort zijn: heel goed”, aldus Verhulst recent in De Telegraaf.

Share.