GLENNIS GRACE weer vrijgezel (‘als iemand aan mij twijfelt is daar het gat van de deur’)

0

(Beeld: CP)

Glennis Grace is weer vrijgezel! Ze was een jaar samen met muziekproducent Boyd Gijbels over wie ze nu zegt: “Ik weet dat ik er vol voor ga. Maar als iemand dan aan mij twijfelt, is daar het gat van de deur natuurlijk.”


Hoewel Glennis eerder van de week tegenover een verslaggever van Shownieuws nog ontkende dat haar relatie met Boyd voorbij zou zijn, geeft ze het nu zelf toe. Over de reden van de breuk zegt Glennis: “Hij was niet de ware, laat ik het zo zeggen.”

Ze legt Shownieuws uit dat muziekproducent Boyd Gijbels, met wie ze een jaar samen was, regelmatig twijfelde over de relatie. “Ik weet dat ik er vol voor ga. Maar als iemand dan aan mij twijfelt, is daar het gat van de deur natuurlijk.”


Glennis zegt dat ze ’geniet van haar leven als single’.  De 45-jarige zangeres werd eind 2022 veroordeeld voor geweld in een Jumbo-supermarkt. Grace kreeg een taakstraf van tweehonderd uur opgelegd.

Vrijdag bracht de zangeres voor het eerst na het Jumbo-incident een eigen nummer uit. Op Instagram bedankt ze iedereen die haar de afgelopen tijd heeft gesteund. Ook kondigde Grace aan dat ze op 6 oktober een concert geeft in AFAS Live. Daarin zingt ze uitsluitend nummers van Whitney Houston.