CARRY TEFSEN bang dat ze nooit meer zou kunnen lopen

0

(Beeld: CP)

Carry Tefsen (85)  stapte uit haar auto en kon ze plotseling niet meer lopen. Al na een paar stappen zakte ze door haar been heen. Niemand wist wat er aan de hand was. Het maakte dat de actrice bang was dat ze nooit meer zou kunnen lopen.


Deze week maakte Carry Tefsen die nederland kent als Mien Dobbelsteen uit Zeg ’ns aaa haar opwachting in de podcast van Gijs Groenteman, Met Groenteman in de kast. De 85-jarige Carry vertelt over de pittige weken die ze achter de rug heeft sinds ze begin dit jaar uit haar auto stapte en plotseling niet meer kon lopen.

“Dus (ik) naar huis, naar de fysiotherapeut. En die probeerde wat, maar die wist er op een gegeven moment ook geen raad mee. Het heeft heel lang geduurd voordat iemand wist wat er met mijn been aan de hand was…”


Omdat niemand wist wat er aan de hand was, was de actrice bang dat ze nooit meer zou kunnen lopen. “Ik dacht: hoe kan dat nou? Iemand moet me toch kunnen vertellen wat er aan de hand is?” Tot ze op een gegeven moment een scan liet maken en een gescheurde meniscus de boosdoener bleek te zijn.

Inmiddels heeft ze een spuit tegen de pijn gekregen en kan ze weer lopen. Voorlopig dan, want Carry is bang dat de pijn zal terugkeren.