BINNENKIJKEN! PFAFFS gaan aan zee wonen en zetten villa te koop voor bijna 1 miljoen euro

0
Carmen Pfaff (67) herstelde er van een hersenbloeding en werd er slachtoffer van gewelddadige overval. Reden voor Carmen en Jean-Marie (70) hun villa in Brasschaat te koop te koop te zetten voor net geen miljoen. Schoonzoon Dave (45) zoekt een geschikte koper.

Nu ze een dagje ouder hebben Jean Marie Pfaff en worden besloten in hun appartement aan zee te gaan wonen. Hun villa in Brasschaat hebben ze in de etalage gezet bij Accent Vastgoed, het kantoor van hun schoonzoon Dave.


In 2016 hadden de Pfaffs de villa al eens te koop gezet, maar er daagse geen koper op. Hun alom bekende witte villa uit de realityserie De Pfaffs stond toen al sinds 2009 te koop. Aanvankelijk voor bijna twee miljoen euro, de villa werd uiteindelijk verkocht voor 695.000 euro.

De villa die nu te koop staat moet 965.000 euro opbrengen. De uit 1992 woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 377 vierkante meter en staat op een stuk grond van bijna vierduizend vierkante meter. Op het gelijkvloers woonvertrekken, een groot kantoor en een dubbele garage. De masterbedroom op de eerste verdieping is veertig vierkante meter groot en beschikt over een dressing en een ensuite-badkamer. De drie overige slaapkamers delen een grote badkamer. Een ligt een riant zwembad in de tuin en in de poolhouse kan worden gerelaxt in de sauna.