BINNENKIJKEN! LIEKE VAN LEXMOND geeft €460.000 korting op Amsterdams herenhuis

0

(Beeld: MAKELAARDIJ BROERSMA)

Lieke van Lexmond en man Bas van Veggel legden vorig jaar net geen €7,5 miljoen neer een grachtenpand aan de Keizersgracht, maar hun hun herenhuis in Amsterdam Oud-Zuid, waar ze in 2014 1.6 miljoen voor betaalde, is nog altijd niet verkocht. Het werd te koop gezet voor maar liefst 5,5 miljoen euro, maar net geen jaar later staat het te koop voor €4,98 miljoen. Een korting van €460.000


De te koop staande woning van Lieke en Bas is een herenhuis uit 1892 met een oppervlakte van maar liefst 354 vierkante meter, twaalf kamers waarvan een slaapkamer met open haard en een achtertuin die grenst aan het Vondelpark.

Lieke en Bas laten op de site van de makelaardij weten het huis nu al te gaan missen. “Unieke jaren van ons gezin hebben we hier mogen beleven en we houden zielsveel van dit huis. De ruimte, de sfeer en het kunnen ontvangen van vrienden en familie is wat we het meest zijn gaan waarderen. We hopen dat ons heerlijke huis bewoond zal gaan worden door mensen die hetzelfde zullen ervaren.”


Lieke en Basl kochten het pand, waar ze nu 4.98 miljoen voor vragen, in 2014 voor 1,6 miljoen.

BINNENKIJKEN? KLIK!