BINNENKIJKEN in de Hollywood-villa van de steenrijke NATHALIE (50), de vriendin van THOMAS DEKKER (32) die hij niet de vrouw van zijn leven noemt….

0
Het is maar te hopen dat Nathalie Marciano, de 18 jaar oudere steenrijke, Amerikaanse met wie ex-wielrenner Thomas Dekker zo goed als samenwoont in haar 10 miljoen dollar kostende Hollywood villa in Beverly Hills, geen Nederlands leest en verstaat. Doet ze dat wel dan kan zij horen dat zij voor Thomas niet de vrouw van zijn leven is en hij kinderen wil met een andere, jongere, vrouw.

Dat Thomas Dekker zijn huis in Lommel, vlak over de grens bij Eindhoven, te koop heeft gezet heeft er alles mee te maken dat hij tegenwoordig vaak in Beverly Hills is bij zijn 18-jaar oudere vriendin Nathalie. Dekker zoekt daarom een optrekje dichter bij Schiphol. Maar de vraag is of hij Dekker nog vaak het vliegtuig richting Los Angeles zal pakken richting Nathalie. Ze mag dan steenrijk zijn en wonen in een villa van 10 miljoen dollar in Beverly Hills, Thomas Dekker zet zo zijn vraagtekens bij de relatie die ruim twee jaar geleden begon.


In gesprek met Peter van der Vorst vertelt het stel over hun open relatie. “Hij heeft me vanaf het begin alles verteld”, zegt de 50-jarige Nathalie. De Amerikaanse zegt ook: “Ik hoop dat we nog heel lang bij elkaar zijn.” Maar Dekker denkt daar bepaald anders over. Hij wil graag kinderen. “En dat zal dan niet met Natalie zijn.” Zijn vriendin heeft al drie volwassen kinderen uit eerdere relaties.

OoK in zijn onthullende en vaak ook ontluisterende biografie ‘Mijn Gevecht’ vertelde de ex-wielrenner al dat hij op zoek is naar structuur naar iets ‘echts’. En dat zijn relatie met de steenrijke Amerikaanse Nathalie dat allemaal niet brengt. Dekker is nu gelukkig met haar en is vaak te vinden in haar villa in Beverly Hills. Een villa die Nathalie bij haar scheiding, naast ettelijke miljoenen, meekreeg van ex Maurice Marciano, tot vorig jaar de eigenaar van het jeansmerk Guess.


Maar intrekken bij Nathalie zal Thomas Dekker waarschijnlijk niet doen. “Ik blijf wel graag onafhankelijk. Dus ik wil niet alle deuren achter me dicht gooien. Ik heb nog nooit zo’n interessant leven geleid als deze twee jaar met haar, maar tegelijkertijd is ook dat weer een extreem leven. Ik weet dat dat niet de oplossing is voor de rest van mijn leven. Het is een andere wereld. Als ik daar een paar weken ben, denk ik weer ‘ik moet weer iets echts hebben’.’’

De U-vormige villa van Nathalie in Beverly Hills ligt slechts een steenworp afstand van Sunset Boulevard in een buurt waar ook Christina Aguilera woont. Het huis staat op een stuk grond van 2700 m2 en heeft 5 slaapkamers en 7 badkamers. Het merendeel van de kamers heeft, grote, glazen schuifdeuren en bieden rechtstreeks toegang tot het gazon. Nu is het in Los Angeles niet zo vaak koud, maar voor de zekerheid zijn er zes open haarden. Er is genoeg parkeerruimte voor 20 auto’s. Wit is de hoofdkleur in het huis dat ook over een eigen film-en biljartkamer beschikt. Buiten een rechthoekig zwembad en een grote spa. De keuken heeft een eigen patio met een buitenbarbecue.

Kortom alles is aanwezig voor een heel prettig leven. Maar de man die vorig jaar meedeed aan het tv-programma Expeditie Robinson, Thomas Dekker, lijkt danig te twijfelen aan een toekomst met Nathalie en een een leven in Beverly Hills. “Ik ben nu 32 en sta op een punt waar anderen staan als ze 20 of 21 zijn: dat je moet kiezen wat je wilt, wat voor werk, wat voor opleiding. Dat je denkt ‘komt het allemaal wel goed, ga ik iets vinden’.

BINNENKIJKEN bij ex-wielrenner THOMAS DEKKER die na bloedzakken, prostituees en drank nu ook van zijn villa in Lommel af wil

BINNENKIJKEN – Wie mag van PETER R. DE VRIES zijn Hilversumse ‘lifestylemagazine’-villa kopen voor € 1.950.000?Michael Boogerd wil nog groter wonen en zet zijn Belgische villa (350m2) in de verkoop