Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Gaat MARK RUTTE in dit penthouse van 1.350.000 miljoen wonen?

0

Al twintig jaar woont premier Mark Rutte in een dubbelbeneden huis in het Haagse Benoordenhout, maar nu gaat hij toch verhuizen. Zij nieuwe stek, een penthouse van €1.350.000, ligt in dezelfde wijk. Groot voordeel: de premier hoeft zijn gordijnen niet meer te sluiten als hij zijn hobby beoefent….

Mark Rutte sloeg het Catshuis (de ambtswoning van de minister-president) af en bleef in zijn dubbele benedenhuis in het Haagse Benoordenhout wonen toen hij premier werd. Volgens RTL’s politiek verslaggever Jos Heymans wilde de premier niet naar het Catshuis met een reden. “Rutte zou het zelfs eng vinden om zo alleen in een park of bos te wonen. Hij is liever omringd door buren.”


Nu buren krijgt Rutte in zijn nieuwe stekkie genoeg. De premier heeft namelijk voor €1.350.000, zo weet de website bekendeburen, een luxe penthouse gekocht in dezelfde wijk, Benoordenhout, waar hij nu resideert. Daar worden in totaal worden er 54 appartementen (van 77 m2 tot 250 m2) en vier penthouses (van 196 m2 tot 226 m2) ontwikkeld met veelal royale buitenruimtes op de zonzijde.

Bij de afwerking van de appartementen en penthouses die in 2019 worden opgeleverd wordt veel aandacht besteed aan luxe en details. Het penthouse van Rutte telt 200 vierkante meter en heeft een zeer royale living , drie grote slaapkamers en twee badkamers, De keuken is zeer luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het penthouse wordt omringd door meerdere royale dakterrassen met een prachtig uitzicht over Den Haag.

De woningen hebben comfortabele extra’s zoals ruime individuele bergingen, gemeenschappelijke en goed bereikbare fietsenbergingen en beschikbaarheid.

Ook een voordeel: Rutte kan zijn in zijn penthouse zijn hobby beoefenen, want niemand kan naar binnenkijken. Tien jaar geleden zei Rutte, toe nog kamerlid, in een interview met vrouwenblad VIVA, vertelde hij dat hij het fijn vindt om naakt in huis rond te lopen ‘als de gordijnen dicht zijn’. Vanaf dat hij in het penthouse trekt kunnen hoeven de gordijnen niet meer dicht gewoon open blijven


Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();