Pagina titel ...
vrijdag, september 18
BINNENKIJKEN in het Franse landhuis van PvdA’er ROB OUDKERK dat hij moet verkopen nu hij gaat scheiden van zijn Marieke

0
Het landhuis van Rob Oudkerk (61) en zijn even oude Marieke ligt in En-Haut in de zuidoosthoek van de Bourgogne en wordt verkocht omdat de oud-politicus voor de PvdA op punt van scheiden staat met de moeder van zijn twee kinderen. Opmerkelijk, want toe dertien jaar geleden bleek dat Oudkerk een liefhebber van heroïnehoertjes was bleef het paar bij elkaar. De Franse villa met drie hectare grond is te koop voor € 400.000,-. Even binnenkijken?

De woning, met slaapplek voor maar liefst 16 mensen, is nu nog te huur vanaf € 1000,- per week. Het landhuis met leistenen dak en blauwe luiken telt zes slaapkamers en drie badkamers. In de tuin is een zwembad van 12 bij 6 meter. Ook is er een bijhuis met TV, DVD, geluidsinstallatie, een poolbiljart, pingpongtafel, darts en tafelvoetbal.

(Lees verder na de advertentie)

Marieke, die een passie heeft voor huizen inrichten en oude meubels opknappen, heeft het Franse huis van het nu nog echtpaar ingericht.

Dat het paar nu gaat scheiden mag opmerkelijk genoemd worden. Dertien jaar geleden overleefde zij een huwelijkscrisis toen Rob Oudkerk, toen PvdA-wethouder in Amsterdam, tijdens een ontmoeting in het café Heleen van Royen vertelde over zijn bezoekjes aan de heroïnehoertjes aan de tippelzone aan de Amsterdamse Theemsweg. Heleen schreef er vervolgens een column over. Bij Marieke sloeg het nieuws in als een bom. En ook voor hun kinderen, vrienden en familie was de opmerkelijke hobby van Rob Oudkerk een schok, maar desondanks bleef Marieke haar Rob toen trouw.

Lees verder na advertentie

Wat de reden van de scheiding nu is blijft in nevelen gehuld. ‘Het gerucht is juist, dat ga ik niet ontkennen. Het is de waarheid, maar ik ga er verder geen commentaar op geven. Het is een privékwestie, dat houd ik verder bij mezelf en Marieke, dat is echt iets van ons samen. Het is net zo’n scheiding als alle andere in Nederland, die zijn altijd droevig. Ik kan er niets mooiers van maken,’ zei Oudkerk eind januari in weekblad Privé.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0